Seminarium: Att välkomna digitala medarbetare till ekonomiavdelningen

26 mar

Fler och fler företag anlitar digitala medarbetare i form av RPA (Robotic Process Automation) på sina ekonomiavdelningar. Kom och lyssna på hur Essity implementerat RPA inom sina gemensamma servicefunktioner och vilka lärdomar de dragit på vägen. Vi kommer också att prata om hur robotics påverkar organisationen och ekonomens roll, samt vilka kompetenser och egenskaper vi ser vara viktiga framåt.

Välkommen till ett kostnadsfritt frukostseminarium där du får inspiration kring hur robotics kan fungera i praktiken. Under frukosten kommer Frida Hanson, Business Process Automation Manager på Essity, att berätta om deras robotics-resa och hur de konkret arbetar med RPA-lösningar inom ekonomi och andra gemensamma servicefunktioner. Frida kommer att dela med sig av sina erfarenheter och berätta om de möjligheter och utmaningar de stött på kopplat till robotics. 

Detta är en uppdaterad version av det seminarium vi hade i Göteborg i juni förra året. Var du med då kanske du istället har en kollega som du tycker borde få höra det senaste inom RPA? Och du är naturligtvis återigen välkommen om du vill fräscha upp minnet och ta del av Essitys erfarenheter!

Målgrupp

Eventet riktar sig framför allt till dig som är vd, CFO, ekonomichef eller jobbar med redovisning eller controlling.

Föreläsare

Catrine Backman, rådgivningskonsult på Meritmind

Frida Hansson Essity

Frida Hansson, Business Process Automation Manager på Essity

Tid och plats

Göteborg
Datum: Tisdagen den 26 mars
Tid: Kl 07.30-09.00. Vi bjuder på frukost från kl 07.30. Seminariet håller på mellan kl 08.00-09.00.
Plats: Elite Park Avenue Hotel, Kungsportsavenyn 36, 411 36 Göteborg. Se karta här >>

Anmälan

OBS! Seminariet är tyvärr fulltecknat. 

Det finns ett begränsat antal platser. Seminariet är kostnadsfritt, men om du skulle få förhinder är vi tacksamma om du kontaktar oss snarast på events@meritmind.se. Då kan vi erbjuda någon annan din plats.

Håll dig uppdaterad inom ekonomiområdet

Få branschinsikter, inspiration, events och webbinarier direkt till din inkorg.

Prenumerera

Kommande seminarier
Visa alla