Seminarium i Linköping: Är Machine Learning och Artificial Intelligence förutsättningar för modern verksamhetsstyrning?

26 okt

Välkommen till Meritminds frukostseminarium med Joakim Wahlberg, CFO på Pulsen Group. Under seminariet kommer Joakim dela med sig av hur Pulsen Group moderniserat sin ekonomifunktion med hjälp av Machine Learning och Artificial Intelligence. Han kommer också berätta om resan de gjort från att ha varit mera utav en kamrersfunktion till att nu arbeta proaktivt med verksamhetsstyrning och ha fokus på nya förmågor samt vilka resultat detta gett.

Du kommer även få svar på vad som krävs för att ta ekonomifunktionen in i framtiden, samt hur du kan effektivisera och modernisera med hjälp av nya tekniker. Vad är skillnaden mellan budgetstyrning och dynamisk styrning och vilka kompetenser som krävs av framtidens ekonomer?

Målgrupp

Eventet riktar sig framför allt till dig som är vd, CFO, Business Controller eller ekonomichef.

Föreläsare

Joakim Wahlberg har under många år forskat kring "Hur snabbväxande företag använder sig av dynamiska styrmodeller för att stödja strategisk agilitet och innovation" och arbetar sedan 2019 som CFO på koncernbolaget Pulsen Group. Pulsen Group fick i år, för andra året i rad, utmärkelsen ”Best Managed Companies” av Deloitte.

Tid och plats

Linköping
26 oktober, kl. 07.30 – 09.00.
Frukost serveras från kl. 07.30. Föreläsningen startar kl. 08.00.
Torn1, Tornbyvägen 1, Linköping
Se karta

Agenda
07.30-08.00 Frukostmingel med kaffe och smörgås
08.00-08.45 Föreläsning med Joakim Wahlberg med efterföljande frågestund
08.45-09.00 Ta gärna en påtår och nätverka med övriga deltagare

Anmälan
Seminariet är kostnadsfritt. Det finns ett begränsat antal platser, så vänta inte för länge med att anmäla dig. Sista anmälningsdag är 19 oktober. Om du skulle få förhinder är vi tacksamma om du kontaktar oss snarast på events@meritmind.se. Då kan vi erbjuda någon annan din plats.

Håll dig uppdaterad inom ekonomiområdet

Få branschinsikter, inspiration, events och webbinarier direkt till din inkorg.

Prenumerera

Kommande seminarier
Visa alla