Seminarium: Så arbetar du smartare och mer hållbart

7 sept

Välkommen till Meritminds frukostseminarium, där civilekonomen och ledarskapscoachen Catharina Sjögren Froborg ger dig nycklar för att maximera dina och dina medarbetares prestationer med tydlig mening och syfte. Som chef får du även verktyg och tips på hur du använder din och medarbetarnas potential på bästa sätt genom att arbeta smartare och mer hållbart enligt SQ.

Vi ser en trend där graden av självbestämmande ökar och därmed behovet av ökat självledarskap. På seminariet lär du dig hur du som chef skapar förutsättningar för:

  • Ökat självledarskap och ansvar hos dig och dina medarbetare.
  • Går från att vara en ”doer” till en ”enabler”.
  • Inser vikten av att coacha medarbetarna till ökad motivation och engagemang.
  • Arbetar smartare genom att göra rätt saker, prioritera och ta tid för reflektion och helikopterperspektiv.

Med ökat självledarskap, engagemang och tydligt värde skapas en högre medvetenhet som ger dig ett helikopterperspektiv. Ett perspektiv som bidrar till att du kan stressa mindre och istället möjliggöra kraft och fokus för att leda medarbetarna mot starka resultat, vilket i sin tur skapar värde för bolaget.

Målgrupp

Eventet riktar sig framför allt till dig som är VD, CFO, ekonomichef, redovisningschef, HR eller arbetar som chef.

Föreläsare

Catharina Sjögren Froborg är civilekonom och ledarskapscoach och hjälper chefer och företag att utveckla och använda sin fulla potential genom att utnyttja alla sina intelligenser, IQ, EQ och SQ.

Tid och plats

Malmö
7 september, kl. 07.30 - 09.00.
Frukost serveras från kl. 07.30. Föreläsningen startar kl. 08.00.
World Trade Center, Jungmansgatan 12, Malmö – konferensrum Tokyo
se karta.

Anmälan
Seminariet är kostnadsfritt. Det finns ett begränsat antal platser, så vänta inte för länge med att anmäla dig. Om du skulle få förhinder är vi tacksamma om du kontaktar oss snarast på events@meritmind.se. Då kan vi erbjuda någon annan din plats.