Vill du skapa vinnarteam som en världsomseglare? En föreläsning om att ha rätt attityd för att vinna

18 apr

Tampas du med att hitta rätta vinnarattityden för teamet när det väl gäller? Välkommen att följa med på en saltstänkt och inspirerande föreläsning med världsomseglaren Gurra Krantz.

Världsomseglaren Gurra Krantz har genomfört flera utmanande kappseglingar jorden runt. Kappseglingar är extrema situationer som sätter stor press på hela tävlingsteamet. Deltagarna är utmejslade individualister och ska samarbeta under spartanska förhållanden. Dessutom på trång och liten yta.

Nu har Gurra Krantz lämnat tävlingsåren bakom sig och kommit upp på land för att dela med sig av sina insikter. Dessa har han hämtat i tävlingsförhållandena på båten och vad som krävdes av teamet för att komma i mål med ett bra resultat.

Varmt välkommen att följa med ut på denna underhållande och lärorika föreläsningsseglats. Gurra Krantz berättar inspirerande hur du kan dra ditt gäng åt samma håll, trots olika kompetenser och personligheter. Vilken vikt har egentligen hörnstenar som rätt rekrytering, individens personlighet, gruppdynamik och väldefinierade mål? Och hur ger du hela teamet rätt attityd för att vinna?

Vem är Gurra Krantz?

Gurra Krantz är en av Sveriges mest välmeriterade seglare inom professionell kappsegling med internationella besättningar. Fyra jorden runt-kappseglingar och två America’s Cup projekt har gett honom en gedigen erfarenhet av ledarskap och gruppdynamik. Gurra Krantz är också aktuell i tv-programmet Över Atlanten, där vi får följa kändisar under deras resa när de korsar Atlanten.

Passar det mig?
Föreläsningen riktar sig till dig som vill inspireras och tänka nytt inom ledarskap och medarbetarskap.

Tid och plats
Tid: Torsdag den 18 april
Plats: Västsvenska Handelskammaren, Parkgatan 49, Göteborg

Program
Kl 08.00–08.30 Frukostmingel med kaffe och smörgås
Kl 08.30–10.00 Föreläsning med Gurra Krantz

Anmälan
Föreläsningen är kostnadsfri. Sista anmälningsdag är 11 april. Antalet platser är begränsat. Om du skulle få förhinder är vi tacksamma om du kontaktar oss snarast på events@meritmind.se.