Webbinarium: Automatisering som en del av digitaliseringsresan

17 jun

Många företag har redan anlitat, eller funderar på att anlita, digitala medarbetare i form av RPA (Robotic Process Automation) inom olika funktioner, inte bara ekonomiavdelningar utan som stöd för allt administrativt arbete i en organisation. Meritmind har glädjen att tillsammans med Bitoreq få bjuda in till ett kostnadsfritt webbinarium om automatisering av processer som en del av digitaliseringen.

Se det inspelade webbinaret här ⇒

Vi välkomnar er att lyssna till hur Meritmind och Bitoreq hjälper företag att automatisera processer. Vi kommer först att få höra de senaste trenderna inom automatisering och sen höra om några konkreta kundexempel för att därefter övergå i en diskussionsstund där ni som deltagare får möjlighet att ställa frågor till våra experter.

Exempelvis:

  • Vad ingår i en automatiserad lösning?
  • Vad kan en robot göra?
  • Hur har andra företag nått framgångar med robotar?
  • Vad är det för skillnad mellan enkel och smart automatisering?
  • Hur mycket kostar en robot?
  • Kan vem som helst programmera en robot?
  • Vilka nya roller behövs för att kunna använda en robot?
  • Hur hänger AI ihop med RPA?
  • Vem har ägandeskapet för en robot?
  • Vilka processer är lämpliga/inte lämpliga att automatisera?

Ni bestämmer naturligtvis själva vilka frågor ni vill ställa, vi lovar att försöka besvara alla. Hoppas ni vill delta i diskussionen!

Datum och tid

17 juni kl 09:00-09:45

Målgrupp

Webbinaret riktar sig till dig som t.ex. är vd, CFO, ekonomichef, redovisningsansvarig, controllerchef eller HR-chef och är intresserad av frågor kring automatisering och robotisering.

Praktiskt

Webbinariet är kostnadsfritt och sker online. Ingen webbkamera krävs, men ett headset är bra att ha. Det är viktigt att du testar ljud och uppkoppling innan webbinariet. Vi skickar information om hur du gör detta i samband med att du anmäler dig. Då får du också din anslutningslänk. Kort inpå webbinariet skickar vi också påminnelser med samma information. Skulle du ändå sakna informationen vill vi tipsa om att du kollar i din skräpkorg alternativt kontaktar oss på events@meritmind.se så hjälper vi dig.

Själva presentationen håller på i ca 20-30 minuter och resten av tiden är ett diskussionsforum, där det finns möjlighet att ställa frågor.

Experter
T.v. Eva Kongshöj, vd på Bitoreq
T.h. Stefan Kesak, rådgivningskonsult på Meritmind

Moderator
Lars Rosengren, rådgivningskonsult på Meritmind

Anmälan

Sista anmälningsdag 16 juni.