Webbinarium: Bli expert på CV, personligt brev och LinkedIn

27 apr

Just nu är det många som funderar på att byta jobb och då kan en del frågor dyka upp. Hur skriver man ett bra CV? Vad ska det stå i det personliga brevet? Och hur ska din LinkedIn-profil se ut för att sticka ut på rätt sätt? I det här frukostwebbinariet berättar vår rekryteringskonsult Martin Nyström hur du på bästa sätt gör dig synlig och sticker ut från mängden.

Välkommen att delta på Meritminds frukostwebbinarium där du får lyssna på vår kollega Martin Nyström som arbetar med rekrytering och dagligen söker efter kandidater via LinkedIn. Här delar han med sig av sina bästa tips kring hur du utformar ditt CV, skriver ditt personliga brev samt hur din LinkedIn-profil bör se ut för att synas på bästa sätt.

Det här webbinariet är för dig som är på jakt efter ett nytt jobb, eller för dig som vill lära dig mer om LinkedIn.

Ur innehållet:

  • Konkreta råd om hur LinkedIn som plattform fungerar
  • Hur du optimerar ditt CV och personliga brev
  • Gör dig synlig på LinkedIn

Datum och tid

27 april kl. 08.30-09.15

Målgrupp

Webbinariet är kostnadsfritt och öppet för alla

Bild på föreläsaren Martin Nyström

Föreläsare
Martin Nyström, rekryteringskonsult på Meritmind

Praktiskt

Webbinariet är kostnadsfritt och sker online. Ingen webbkamera behövs, men ett headset är bra att ha. Det är viktigt att du testar ljud och uppkoppling innan webbinariet sätter igång. Vi skickar information om hur du gör detta i samband med att du anmäler dig. Då får du också din anslutningslänk. Dagen innan skickar vi en påminelse.

Skulle du ändå sakna information, ber vi dig kolla din skräpkorg alternativt kontakta oss på events@meritmind.se så hjälper vi dig.

Själva presentationen håller på i ca 30 minuter och därefter finns det möjlighet att ställa frågor via en chattfunktion.

Anmälan

Sista anmälningsdag är 26 april 2022.

 

Håll dig uppdaterad inom ekonomiområdet

Få branschinsikter, inspiration, events och webbinarier direkt till din inkorg.

Prenumerera

Kommande seminarier
Visa alla