Webbinarium: Den digitala ekonomifunktionen 2020

12 maj

Hur ser ekonomifunktionen ut 2020? Är den så digital som du skulle önska eller finns det mer att arbeta på? Vi lät nyligen 750 chefer på svenska ekonomiavdelningar svara på vad som stod högst på deras agenda inför 2020. Svaren visar tydligt att frågor kopplade till digitalisering och effektivisering är överst på prioriteringslistan. Varmt välkommen till ett kostnadsfritt webbinarium om hur du tar dig an dessa utmaningar.

Se det inspelade webbinaret här ⇒

Webbinariet bjuder på trendspaning och vägledning kring olika digitaliseringsfrågor. Vi kommer bland annat att belysa hur robotisering och andra digitala verktyg påverkar våra arbetssätt och vilka krav det ställer på processtyrning, förändringsledning och ledarskap. Vi tar också upp frågeställningar kring framtida roller och krav på kompetensutveckling. Dessutom utlovas konkreta tips på hur du lyckas med den digitala transformation som vi alla antingen påbörjat eller står inför.

Ur innehållet

  • Trendspaning
  • Ny teknik, nya möjligheter
  • Ett förändrat fokus och ledarskap
  • Medarbetare - nya roller och beteenden
  • Framgångsfaktorer för lyckade transformationer

Målgrupp

Eventet riktar sig framför allt till dig som är vd, CFO, ekonomichef eller jobbar med redovisning eller controlling.

Praktiskt

Webbinariet är kostnadsfritt. Du deltar online vid din egen dator. Ingen webbkamera krävs, men ett headset är bra att ha. Det är viktigt att du testar ljud och uppkoppling innan webbinariet. Vi skickar information om hur du gör detta i samband med att du anmäler dig. Då får du också din anslutningslänk. Kort inpå webbinariet skickar vi också påminnelser med samma information. Skulle du ändå sakna informationen vill vi tipsa om att du kollar i din skräpkorg alternativt kontaktar oss på events@meritmind.se så hjälper vi dig.

Själva presentationen håller på i ca 30-35 minuter och därefter finns det möjlighet att ställa frågor.

 

Föreläsare
T.v. Jessica Ivarsson, regionchef Väst, Meritmind
T.h. Lars Rosengren, rådgivningskonsult, Meritmind

12 maj kl 08.00-08.45

Klicka här för att anmäla dig till webbinariet den 12 maj >>

16 april kl 08.00-08.45

Eventet har redan ägt rum

 

Föreläsare
T.v. Nina Sjödin, rådgivningskonsult, Meritmind
T.h. Kristin Mehta, rådgivningschef, Meritmind

28 april kl 08.00-08.45

Eventet har redan ägt rum