Ekonomiassistent inom kundreskontra, Göteborg

Göteborg Heltid

Har du flerårig erfarenhet av rollen som ekonomiassistent och skulle vilja bli en del av ett härligt och varmt ekonomiteam? Kulturen präglas av tron på individen och glöden att ständigt förfina processer och strukturer. Här finns en stark laganda, en arbetsplats att trivas på!

Detta är ett konsultuppdrag på heltid med tillträde mitten på augusti. Initialt är uppdraget 6 månader med möjlighet till förlängning. Placering i nordöstra Göteborg.

Vanliga arbetsuppgifter:

  • Helhetsansvar för ett av bolagens kundreskontra, hela processen. Bland annat innebär det att registrera nya kunder samt genomföra kreditbedömningar av både nya och befintliga kunder. Du kommer stämma av inkommande betalningar på både svenska- och utländska konton samt skicka ut påminnelser och kravhantering.
  • Kundkontakt
  • Vanligt förekommande ekonomiska administrativa uppgifter.
Vill du arbeta som ekonomiassistent på spännande bolag?
Vill du arbeta som ekonomiassistent på spännande bolag?

Kvalifikationer och erfarenhet:

Du trivs i rollen som ekonomiassistent och har några års erfarenhet, gärna från större bolag. Reskontran och den vanligt förekommande administrationen känner du dig trygg med.

För dig är det motiverande att optimera processer och strukturerade ditt arbetssätt. Bolaget kommer välkomna dina idéer och initiativ.

Som person är du prestigelös och hjälpsam. För dig är det viktigt att trivas på jobbet och du har nära till skratt. Du uppskattar både att driva dina processer självständigt men även känna den starka kraften i ett välfungerande och sammansvetsat lagarbete. Du har stort självledarskap och är samtidigt en sann lagspelare.

Eftergymnasial utbildning inom ekonomi är meriterande, men inget krav. Erfarenhet från liknande roll samt ett stort mått av nyfikenhet och kunskapstörst är betydligt mer meriterande och en ”examen” som slår högre.

Du har en fallenhet för IT överlag och gärna specifikt JEEVES. Dina kunskaper i Excel är goda och du har ett naturligt processtänk.

Engelska och svenska behärskar du obehindrat i både tal och skrift.

Om Meritmind:

Meritmind är specialister på kvalificerade ekonomitjänster och datadriven styrning. Vi har ett starkt varumärke, är marknadsledande inom vår nisch och erbjuder tjänster inom förändringsledning, rekrytering, konsultlösningar och kompetensutveckling. Meritmind grundades år 2000, har ca 370 anställda, omsätter ca en halv miljard och finns i Stockholm, Göteborg, Malmö, Västerås, Linköping och Jönköping. Läs mer på http://meritmind.se

Ansökan

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef  Jenny Österberg jenny.osterberg@meritmind.se. Intervjuer och urval kommer att ske löpande varför vi önskar din ansökan så snart som möjligt. Brightby Bemanning arbetar kompetensbaserat för att främja en objektiv och icke-diskriminerande rekrytering. Detta innebär bl.a. att du kommer att få göra arbetspsykologiska tester om du går vidare till intervju i denna process. 

 

Tjänsten är tillsatt.

Prenumerera på Lediga tjänster

Prenumerera på lediga tjänster. Du får då informationen direkt i inboxen.

Prenumerera