Ekonomiassistent, leverantörsreskontra, Stockholm

Stockholm Heltid

Har du lång erfarenhet inom leverantörsreskontra samt har koll på lagar och regler för samhällsnödvändig miljöhantering? Är du dessutom van att jobba i stora bolag samt varit med på en utvecklingsresa inom en ekonomifunktion? I så fall kan det vara just Dig som vi på Brightby Bemanning söker till vår kund.

Vår kund erbjuder bl.a möjlighet till en fastanställning samt utveckling på en arbetsplats i digital framkant!

Huvudsakliga arbetsuppgifter och ansvarsområden som ekonomiassistent

 • Ax-limpa i leverantörsreskontran
 • Hantera stora flöden
 • Tillämpning av lagar och regelverk

Kvalifikationer och erfarenhet

 • Du har jobbat med regler och lagar för miljöhantering
 • Varit delaktig i utveckling och digitalisering av en ekonomifunktion
 • Erfarenhet av att jobba i stort bolag
 • Mycket goda kunskaper i leverantörsreskontran
 • God systemvana i ekonomisystem samt Excel
 • Erfarenhet av SAP och Agresso är meriterande, men inte ett krav

Personliga egenskaper

För att lyckas och trivas i den här rollen är du en person som ställer frågor, söker svar och vill lära sig, allt för att göra ett så bra jobb som möjligt. Du har ett stort intresse för IT-system och älskar att jobba med siffror. På eget initiativ tar du tag i det som behövs göras och är mån om att leverera på ett korrekt sätt. Du drivs av att få utvecklas tillsammans med dina kollegor och söker själv upp nya utmaningar på arbetsplatsen.

Vad erbjuder vi dig? 

Som anställd på Brightby erbjuder vi dig ett stort utbud av utbildningar och seminarium samt föreläsningar och konsultträffar. Utöver detta har du som konsult, tillgång till ett digitalt utbildningsverktyg för att effektivisera din vardag och få kompetensutveckling på ett enkelt och snabbt sätt. Allt för att du ska få möjlighet att kompetensutvecklas och trivas i din roll som konsult.

Som konsult på Brightby Bemanning har du en trygg anställning som omfattas av kollektivavtal. Självklart har vi också förmåner som försäkringar, friskvårdsbidrag, företagshälsovård och tillgång till förmånsportalen Benify.

Brightbt Bemanning

Brightby Bemanning är Meritminds erbjudande av högkvalitativa bemanningstjänster inom ekonomi, bank, finans och försäkring. Meritmind är specialister på kvalificerade ekonomitjänster och datadriven styrning. Vi är ledande inom vår nisch och har förmodligen branschens största nätverk av ekonomer. Varje år söker ca 18 000 kandidater jobb via oss. Vi är i dagsläget 370 anställda, omsätter en halv miljard och är verksamma i Sverige. Vår värderingsstyrda organisation kombinerar det kommersiella med omtanke. Läs mer på meritmind.se¨

Ansökan

I denna process samarbetar vår kund med Brightby Bemanning. För mer information är du välkommen att kontakta Caroline Nicklasson, kandidatansvarig, caroline.nicklasson@meritmind.se, +46 (0)70 166 08 46.

Urval och intervjuer kommer att ske löpande, så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt.

Brightby Bemanning arbetar kompetensbaserat för att främja en objektiv och icke-diskriminerande rekrytering. Detta innebär bl.a. att du kommer att få göra arbetspsykologiska tester om du går vidare till intervju i denna process.

Tänk på detta innan du skickar in din ansökan

 • Din ansökan ska ej innehålla personuppgifter kring civilstatus, familjesituation/barn, etniskt ursprung, politiska åsikter, religiös eller filosofisk övertygelse, medlemskap i fackförening, hälsa eller sexuell läggning
 • Se till att namn och kontaktuppgifter står med på ditt CV
 • Det endast är möjligt att bifoga ett dokument, lägg gärna CV och eventuellt personligt brev i samma fil
 • Din ansökan skickas när du valt fil och klickar på öppna
Ansök till denna tjänst

Prenumerera på Lediga tjänster

Prenumerera på lediga tjänster. Du får då informationen direkt i inboxen.

Prenumerera