Ekonomiassistent/sportadministratör till LHC i Linköping.

Linköping Heltid

Är du en driven, ansvarstagande och strukturerad person som vill fortsätta utvecklas inom ekonomi och administrationsyrket? Då är detta en roll för dig! Brightby bemanning söker nu för vår kund LHC’s räkning en ekonomiassistent/sportadministratör.

Tjänsten är ett konsultuppdrag på heltid som beräknas starta under våren och pågå under 6 månader, och kan därefter övergå till en anställning hos LHC.

Du kommer verka som spindeln i nätet i den här rollen och samarbeta nära med olika personer i och utanför organisationen. Du arbetar för att ständigt förenkla, förbättra och effektivisera processer samt leverera hög service till hela organisationen.

Huvudsakliga arbetsuppgifter och ansvarsområden som ekonomiassistent:

 • Löpande bokföring
 • Leverantörsfakturor
 • Kundfakturor
 • Administrera digitala lagkassan in-/utbetalningar. Kontaktperson till ungdomslagen.
 • Skicka ut och följa upp och stämma av tränings- och medlemsavgifter
 • Matchinbjudningar till resp lag
 • Vara behjälplig vid föreningens cuper och camper
 • Ansvara för bidragsansökningar
 • Registrera och anmäla till Tre kronors Hockeyskola samt de som börjar spela i LHC’s lag
 • Administration och ansvar för uppdatering av serier, spelare, lag och skridskoskola etc
 • Administration och samordning av lägenheter, fakturering, nycklar
 • Viss tid kan arbete behöva utföras under kvällstid/helger

Personliga egenskaper:
För att lyckas och trivas i rollen lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper och värdesätter att du är driven, ansvarstagande och har ett strukturerat arbetssätt. Att du är serviceinriktad, har känsla för detaljer och har god samarbetsförmåga ser vi som en självklarhet. Du måste tycka om att arbeta självständigt men också ha förmåga att kommunicera och serva såväl kollegor som externa kontakter.

Kvalifikationer och erfarenhet:
Vi söker dig som har erfarenhet av ekonomiarbete samt gärna haft en koordinerande roll tidigare. Har du dessutom ett intresse för system och har lätt för att sätta dig in i och lära dig nya saker är det en fördel. Tidigare erfarenhet av arbete i en ideell organisation ses mycket positivt. Du förmår att ta egna initiativ och effektivt driva processer i mål utan att tumma på kvalitén. Du är en sann lagspelare som är enkel och flexibel samt har lätt för att kommunicera med såväl kollegor som externa kontakter.

Förutom ett intressant jobb erbjuder Brightby Bemanning:

 • Kollektivavtal
 • Förmåner genom Benify som är vår förmånsportal
 • Friskvårdsbidrag
 • Kompetensutveckling, konsultfrukostar, nätverksträffar och andra sociala aktiviteter

Om kundföretaget:
Linköping Hockey Club bildades 1976. Koncernen består av föreningen Linköping Hockey Club med dotterbolag. Den ideella föreningen Linköping Hockey Club bedriver ungdoms- och skolverksamhet.

LHC har två representationslag i högsta ligan, dam- och herr, en akademiverksamhet som ligger i framkant och en ungdomsverksamhet som är i ständig utveckling.

I LHC AB bedrivs den kommersiella elitverksamheten med seniorlag, herr och dam, samt J18 och J20. LHC AB bedriver även viss försäljning mot både näringslivet (sponsoraktiviteter) och privatsidan (säsongs[1]och enskilda biljetter). Här handhas också relationerna med omvärlden gällande elitverksamheten såsom relationer med SHL, SDHL och Svenska Ishockeyförbundet.
LHC Event AB bedriver verksamhet inom restaurang, bar och kiosk i Saab Arena. Vi är en av de största arbetsgivarna för ungdomar i regionen i samband med matcher. Utöver detta handhar bolaget även huvuddelen av LHC AB:s marknadsförsäljning.
Ispalatset i Linköping AB har enbart uthyrning av loger som verksamhetsgren.

Vi erbjuder en verksamhet som utvecklar människor positivt såväl fysiskt, psykiskt, socialt och kulturellt.

Brightby Bemanning:
Brightby Bemanning är Meritminds erbjudande av högkvalitativa bemanningstjänster inom ekonomiområdet. Meritmind är specialister på kvalificerade ekonomitjänster och datadriven styrning. Vi är ledande inom vår nisch och har förmodligen branschens största nätverk av ekonomer. Varje år söker ca 18 000 kandidater jobb via oss. Vi är i dagsläget ca 370 anställda och omsätter ca en halv miljard. Vår värderingsstyrda organisation kombinerar det kommersiella med omtanke. Läs mer på meritmind.se

Ansökan:
För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef: Tessan Barktherese.bark@meritmind.se eller på telefon 0702-96 40 02

Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt. Se till att namn och kontaktuppgifter finns med i ditt CV. Det är endast möjligt att bifoga ett dokument.

Meritmind arbetar kompetensbaserat för att främja en objektiv och icke-diskriminerande konsultprocess. Detta innebär bland annat att du kommer att få göra arbetspsykologiska tester om du går vidare till intervju i denna process och att du inte behöver skicka in ett personligt brev.

Tänk på detta innan du skickar in din ansökan (i enlighet med GDPR-lagstiftningen)
Din ansökan ska ej innehålla personuppgifter kring civilstatus, familjesituation/barn, etniskt ursprung, ålder, politiska åsikter, religiös eller filosofisk övertygelse, medlemskap i fackförening, hälsa eller sexuell läggning.

Varmt välkommen med din ansökan!

 

Tjänsten är tillsatt.

Prenumerera på Lediga tjänster

Prenumerera på lediga tjänster. Du får då informationen direkt i inboxen.

Prenumerera