Ekonomiassistent till GESAB, Göteborg

Göteborg Heltid

Vi söker Dig som vill jobba som ekonomiassistent! Vi har fått förtroendet att samarbeta med GESAB, Göteborgs Energy Systems AB, i denna rekrytering. I rollen som Ekonomiassistent kommer Du här att erbjudas en bred roll där du får en varierande och ansvarsfull vardag. Tjänsten är en heltidstjänst, tillsvidareanställning, på GESABs kontor beläget på Hisingen.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:
GESAB söker Dig som vill ta dig an en bred roll som ekonomiassistent och som trivs med att ha flera varierande arbetsuppgifter i ett team. Ditt arbete inom reskontran är brett och på leverantörssidan kommer Du att arbeta med allt från tolkning och uppläggning utav faktura till betalningsförslag. På kundsidan kommer Du att arbeta med hela faktureringsflödet, betalningspåminnelser, LC/Remburser och bankgarantier.

Primärt kommer din vardag att fyllas med följande arbetsuppgifter:

  • Leverantörsreskontran
  • Kundreskontran
  • Moms
  • Intrastat
  • Tulldeklarationer
  • Registervård

Kvalifikationer och erfarenhet:
Du som söker har relevant ekonomisk utbildning, Du kan ha studerat på såväl högskola som YH-utbildning. Därtill ser vi att Du som minimum har något års praktisk erfarenhet inom liknande arbetsuppgifter. GESAB välkomnar Dig som vill vara med och utveckla arbetet på ekonomiavdelningen. Vi söker Dig som har förmågan att höja blicken och även se helheten och vad som kan förbättras i det vardagliga arbetet. Tanken är att arbetet ska digitaliseras allt mer så har Du dokumenterad erfarenhet och kanske varit med om ett systembyte så är det mycket meriterande. Goda Excelkunskaper efterfrågas samt att Du behärskar svenska såväl som engelska i tal och skrift.

Personliga egenskaper:
Vi söker Dig som vill kombinera Ditt driv med att växa tillsammans med teamet och vara delaktigt i kommande digitaliseringsresa.  Du ska besitta en stor nyfikenhet, potential att se framåt och finna dig väl tillrätta i ett familjeföretag under tillväxt. Du kommer till en trevlig och platt organisation där man hjälper varandra, högt som lågt där man behövs, Du behöver vara utåtgående, flexibel och prestigelös samt ha viljan att bygga upp något framåt.

Vad kan GESAB erbjuda dig?
GESAB jobbar i en platt organisation med ca 20 medarbetare, där vägen från tanke till beslut är korta. Du får här en möjlighet att vara med att utforma och påverka företagets samt Din egen utveckling. Vi jobbar i en internationell miljö, där kontakt med andra länder blir en del av vardagen.

Kollektivavtal, arbetstidsförkortning samt friskvårdsbidrag finns för samtliga anställda.

Om GESAB:

Göteborgs Energy Systems AB (GESAB), med säte i Göteborg, och med produktionsanläggningar i Sverige, Tyskland och Kina, samt små lokala kontor i Holland, Schweiz och Polen, är en av Europa´s ledande producenter av hetolje- och hetvattensystem.

GESAB startades 1987 och byggdes på den långa sjöfarts- och industritradition som finns i Sverige, och har utvecklat marina och industriella värmesystem i över trettiofem år.

Företaget har också utvecklat avgasreningssystem, så kallade SCR-system (Selective Catalyst Reduction) för större dieselmotorer. Detta har gjort att vi kunnat leverera kompletta system till både industrin och till fartyg över hela världen.

Bolagets uppdrag är att designa, bygga och leverera hög kvalitet och kostnadseffektiva system för marina och industriella användare i hela världen. Ingenjörsarbetet är en viktig del av bolagets dna. GESAB har utvecklat egna datorprogram för konstruktion av både värme- och avgasreningssystem. Detta åtagande kräver att företaget kan hantera alla faser av konstruktion, inköp, tillverkning, leverans, reservdelar och idrifttagning av systemen. Se gärna hemsida för mer information https://www.gesab.net/

Ansökan

För mer information är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Jenny Österberg jenny.osterberg@meritmind.se. Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt!

Meritmind arbetar kompetensbaserat för att främja en objektiv och icke-diskriminerande rekrytering. Detta innebär bl.a. att du kommer att få göra arbetspsykologiska tester om du går vidare till intervju i denna process.

Tänk på detta innan du skickar in din ansökan (i enlighet med nya GDPR-lagstiftningen)

  • Din ansökan ska ej innehålla personuppgifter kring civilstatus, familjesituation/barn, etniskt ursprung, ålder, politiska åsikter, religiös eller filosofisk övertygelse, medlemskap i fackförening, hälsa eller sexuell läggning
  • Se till att namn och kontaktuppgifter finns med i ditt CV
  • Det är endast möjligt att bifoga ett dokument så lägg gärna CV och eventuellt personligt brev i samma fil
  • Din ansökan skickas när du valt fil och klickar på öppna

Välkommen med din ansökan!

Ansök till denna tjänst