Ekonomikonsult till Meritmind, Göteborg

Göteborg Heltid

Ekonomikonsult till Meritmind, Göteborg

Du är det viktigaste vi har!

Som ekonomikonsult på Meritmind kommer du göra stor skillnad för våra kunder. Du är redovisningsekonom, redovisningsansvarig, redovisningschef, koncernredovisare, ekonomichef, Business Controller eller Financial Controller. Tack vare dig och din kompetens kan kunderna framgångsrikt fortsätta driva sin verksamhet trots personalförändring.

Meritmind är ett nischat företag som är experter på konsultverksamhet inom kvalificerade ekonomitjänster. Vi har marknadens förtroende och har ett unikt utbud av kvalificerade och spännande uppdrag att erbjuda dig. Hos oss bygger du ett riktigt starkt CV.

Vad gör en ekonomikonsult hos oss?

Dina arbetsuppgifter som konsult varierar givetvis beroende på konsultuppdragets utformning, men främst handlar det om följande uppgifter inom redovisning:

 • Löpande redovisning och avstämningar
 • Självständiga månads- och periodbokslut
 • Årsbokslut samt årsredovisning
 • Koncernredovisning
 • Moms- och skattedeklarationer
 • Analys och rapportering
 • Budget- och prognosarbete
 • Förbättring och utveckling av redovisningsfunktionen

Hur är det att vara konsult hos oss?

Bäst vet ju våra befintliga konsulter hur det är att arbeta hos oss, fråga dem gärna! Anna, en av våra fantastiska ekonomikonsulter sa nyligen så här när vi tillsammans hade femkamp på Liseberg ”Mitt senaste uppdrag var i rollen som redovisningsansvarig på ett högteknologiskt bolag inom hållbarhet. Det var en spännande roll som jag inte kunnat drömma om för bara ett halvår sedan. Nu är det snart dags för mitt nästa uppdrag och då kommer jag anta personalansvar i en roll som redovisningschef. Det skall bli så spännande.”

Att du är viktig för oss återspeglar sig självklart också i bland annat generösa villkor inom kompetensutveckling (utbildningar), roliga och utvecklande aktiviteter, generöst friskvårdsbidrag samt fördelaktiga förmåner via Benify.

Vi letar efter just dig!

Vi söker människor med rätt inställning. Att du, precis som vi tror innerligt på individen och dennes outtömliga potential. Du drivs också av affären. Förmågan att organisera och strukturera är naturligt för dig. Detta göra att du har utrymme för ett framgångsrikt problem- och analysarbete vilket skapar stort mervärde för våra kunder.

Du är redan idag en lysande ekonomistjärna och har flera års erfarenhet inom ekonomiområdet, gärna med självständigt bokslutsarbete. Du arbetar obehindrat både på svenska och engelska och navigerar dig i de vanligaste ekonomi- och affärssystemen som om det vore din egen bakgård. För dig är Excel en kär samarbetspartner. I botten har du en ekonomiutbildning på högskolenivå eller yrkeshögskola.

Mer om Meritmind

Meritmind är företaget för kvalificerade tjänster inom ekonomiområdet med kontor i Stockholm, Malmö, Göteborg, Västerås, Linköping och Jönköping. Vi har ett starkt varumärke och är ledande inom vår nisch där vi bistår företag och organisationer med interimstjänster, rekrytering samt förändringsledning. Meritmind grundades år 2000, har ca 370 anställda och omsätter ca en halv miljard. Läs mer om vår verksamhet på www.meritmind.se

Meritmind har utsetts till Gasellföretag (DI), Superföretag (Veckans Affärer), ”Snabbväxare” på Tillväxtlistan (Affärsvärlden/Ahrens). Meritminds grundare och vd, Helena Casserlöv-Kvist, utsågs till ”Årets företagerska” under Beautiful Business Award 2011, blev nominerad till ”Alla tiders entreprenör” av Svenska Dagbladet (2014) och har utsetts till en av Sveriges mäktigaste kvinnliga entreprenörer i Veckans Affärer 2014, 2015, 2016 och 2017.

Låter detta intressant men du har ännu inte tagit steget mot att börja arbeta som konsult kan du läsa mer via vår hemsida här;  https://meritmind.se/interim/jobba-som-underkonsult/ och https://meritmind.se/jobba-som-konsult/

Ansökan

Vill du veta mer om att vara ekonomikonsult hos Meritmind är du välkommen att kontakta våra konsultchefer:
Eva Tiitso 0765-112910 eva.tiitso@meritmind.se eller Olivia Engberg tel 0765-112925 Olivia.engberg@meritmind.se.

Tänk på detta innan du skickar in din ansökan (i enlighet med nya GDPR-lagstiftningen)

 • Din ansökan ska ej innehålla personuppgifter kring civilstatus, familjesituation/barn, etniskt ursprung, ålder, politiska åsikter, religiös eller filosofisk övertygelse, medlemskap i fackförening, hälsa eller sexuell läggning.
 • Se till att namn och kontaktuppgifter finns med i ditt CV.
 • Det är endast möjligt att bifoga ett dokument så lägg gärna CV och eventuellt personligt brev i samma fil.
 • Din ansökan skickas när du valt fil och klickar på öppna.

Meritmind arbetar kompetensbaserat för att främja en objektiv och icke-diskriminerande rekrytering. Detta innebär bla att du kommer att få göra arbetspsykologiska tester om du går vidare till intervju i denna process. Vid alla våra konsulttillsättningar görs en bakgrundskontroll. Urval och intervjuer sker löpande.

Välkommen med din ansökan! 

Tjänsten är tillsatt.

Prenumerera på Lediga tjänster

Prenumerera på lediga tjänster. Du får då informationen direkt i inboxen.

Prenumerera