Finance Manager till Inmotion Technologies, Stockholm

Stockholm Heltid

Vill du vara med och skapa miljövänliga lösningar till fordonsindustrin?

Inmotion Technologies verkar i en framtidsbransch, där vi hjälper våra kunder att ställa om till utsläppsfria transportlösningar. Bolaget utvecklar och tillverkar elektriska drivsystem och komponenter till kommersiella fordon. Våra kunder är tillverkare av t.ex. lastbilar, bussar och gaffeltruckar och, i och med elektrifieringen av dessa, befinner vi oss på en stark tillväxtresa. Vi söker nu en Finance Manager med intresse och erfarenhet av ledarskap som vill vara med på resan mot att elektrifiera fordonsindustrin för en hållbar framtid!

I rollen som Finance Manager får du möjlighet att jobba i en internationell miljö i en bred och självständig roll. Här finns möjlighet att vara involverad i många sammanhang med kunniga kollegor på plats i Stockholm, men också tillsammans med vårt moderbolag i Italien samt våra systerföretag i USA och Kina. Rollen inkluderar ett personalansvar för ett lokalt team om 6 personer. Du rapporterar till VD med en streckad linje till CFO i Italien och ingår i den lokala ledningsgruppen. Inmotion sitter i fina lokaler i Tyresö, där vi har allt från utveckling och produktion till sälj och marknad.

Dina huvudsakliga ansvarsområden som Finance Manager:

 • Övergripande ansvar för den svenska redovisningen, kvalitetssäkring av bokslut och årsredovisningar
 • Controlling och stöd till verksamhetens alla delar
 • Forecast och budget
 • Rapportering till ägare i Italien
 • Personalansvar för 6 personer
 • Utveckling av processer och rutiner för ekonomi och finans

Kvalifikationer och erfarenhet:
Vi söker dig som är civilekonom eller motsvarande. Du har gedigen erfarenhet från en liknande roll där du ansvarat för både redovisning och controlling, gärna i en internationell kontext med engelska som koncernspråk. Tjänsten innebär ett brett ansvar för att leda och utveckla ekonomipersonal på ett producerande bolag i förändring och i stark tillväxt, där du får en nyckelroll. Det är meriterande med tidigare erfarenhet av SAP, transfer-pricing frågor och att ha verkat i ett producerande bolag.

Personliga egenskaper:
Som Finance Manager är du trygg i ledarrollen och har en god förmåga att ta ansvar och inspirera till delaktighet och öppenhet. Du är samarbetsorienterad och skapar goda förutsättningar för dina medarbetare att utvecklas. Här trivs du som stimuleras av ledarrollen och coachning. Rollen som Finance Manager innebär också att du är ett bollplank till organisationen och kan bidra i många strategiska frågor med din kunskap och erfarenhet, så det är bra om du känner dig bekväm med att vara exponerad i organisationen och bidra i den typen av situationer.

Som Finance Manager på Inmotion Technologies erbjuds du:

 • En nyckelroll på ett bolag i tillväxt där du får stora chanser att sam- och påverka
 • Att få verka i ett stabilt bolag med en stark italiensk ägare, som med marknadsledande produkter bidrar till omställningen till en fossilfri miljö
 • Internationell exponering och utveckling
 • Ledaransvar för en grupp om 6 personer

Om Inmotion Technologies:
Inmotion Technologies AB är en ledande global OEM-leverantör av elektriska drivsystem och komponenter. Kunderna finns över hela världen bland tillverkare av truckar, entreprenadmaskiner, jordbruksmaskiner, lastbilar och bussar. På kontoret i Stockholm arbetar cirka 240 anställda; här finns bland annat försäljning, utveckling och tillverkning, och vi har även systerbolag i Kina och USA. Inmotion ägs av Zapi Group, Italien. www.evs-inmotion.com

Ansökan

I denna rekryteringsprocess samarbetar Inmotion Technologies med Meritmind. För mer information är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult på Meritmind, Anette Wickholm070-712 9808 eller Marie Edström Barter070-509 9414.  Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna din ansökan på engelska så snart som möjligt. Denna tjänst kan du söka så länge annonsen finns tillgänglig på vår hemsida.

Meritmind arbetar kompetensbaserat för att främja en objektiv och icke-diskriminerande rekrytering. Detta innebär bland annat att du kommer att få göra arbetspsykologiska tester om du går vidare till intervju i denna process. Vid de flesta tillsättningar görs också en bakgrundskontroll.

Tänk på detta innan du skickar in din ansökan (i enlighet med nya GDPR-lagstiftningen)

 • Din ansökan ska ej innehålla personuppgifter kring civilstatus, familjesituation/barn, etniskt ursprung, ålder, politiska åsikter, religiös eller filosofisk övertygelse, medlemskap i fackförening, hälsa eller sexuell läggning.
 • Se till att namn och kontaktuppgifter finns med i ditt CV.
 • Det räcker att du bifogar ditt CV. Vi använder ej personligt brev i våra processer. OBS! CV ska vara skrivet på engelska.
 • Din ansökan skickas när du valt fil och klickar på öppna.

Välkommen med din ansökan!

Tjänsten är tillsatt.

Prenumerera på Lediga tjänster

Prenumerera på lediga tjänster. Du får då informationen direkt i inboxen.

Prenumerera