Financial Controller till Signal & Andersson Charkuterifabrik AB, Göteborg

Göteborg Heltid

Är du en analytisk och strukturerad controller som har passion för siffror samt motiveras av att skapa lönsamhet? Trivs du dessutom i en dynamisk och föränderlig miljö med möjlighet att utveckla ekonomiska processer och rapporteringsstrukturer? Då är det här en spännande tjänst för dig!

Som Financial Controller arbetar du med bokslut och analys samt bidrar till strukturer och utveckling av processer för verksamhets- och affärsplaner, måluppfyllnad och nyckeltal. I rollen har du ett nära samarbete med ekonomiteamet som du även arbetsleder samt stöttar ekonomichef, VD och ledningsgrupp med beslutsunderlag och ekonomisk analys. Det är en utåtriktad roll med många kontaktytor i våra produktionsanläggningar i Göteborg, Uddevalla och Brålanda.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

  • Ansvar för budget, prognos och uppföljning av ekonomisk utveckling
  • Resultatanalys och rapportering av nyckeltal
  • Operativt arbete med koncernredovisning, konsolidering och bokslut
  • Utveckla och implementera finansiella processer i Power BI
  • Säkerställa efterlevnad av korrekt rapportering samt gällande redovisningsregler

Kvalifikationer

Vi söker dig som är väl insatt i redovisningens alla delar, har erfarenhet av koncernredovisning och ekonomisk analys från producerade bolag. För att lyckas i rollen är du en person som motiveras av ständig förändring, utveckling och proaktivt arbete. Du har en stark analytisk förmåga, är kommunikativ och kan förklara och presentera siffror på ett pedagogiskt sätt. Du bidrar gärna till samarbeten och trivs i en central roll med många kontaktytor. Ditt arbetssätt präglas av din positiva och prestigelösa attityd med fokus på problemlösning.

Vidare har du en universitetsutbildning inom ekonomi eller motsvarande förvärvad kunskap som vi bedömer likvärdig. Du har ett stort systemintresse och är van vid att effektivisera och optimera analyser och rapportering.

Financial Controller

Det här erbjuder vi

I din roll som Financial Controller erbjuds du varierande arbetsuppgifter, utmaningar och utveckling samt flexibelt arbete med eget ansvar. Hos oss får du jobba i en familjär miljö tillsammans med kollegor från hela världen. Gemensamt är att vi respekterar varandra, har mycket hjärta och har alltid kunden i fokus. På Signal & Andersson är vi kända för att ge det lilla extra.

Om företaget

Signal & Andersson är ett familjeföretag i femte generationen med ursprung från Saluhallen i Göteborg. Vi tillverkar alla våra charkuteriprodukter själva och är stolta över att dagligen kunna producera och leverera goda charkvaror som korv, skinka och bacon till våra kunder över hela Sverige. 2020 blev vi ägare i AJ Dahlbergs slakteri som ligger i Dalsland. En långsiktig satsning på svensk köttråvara. Samma år lanserade vi även Gårdsmärkt som är en kvalitetsmärkning där du som konsument får reda på exakt vilken gård som råvaran kommer från. 2024 förvärvade vi Rybergs Chark AB i Uddevalla som har en lång tradition av högkvalitativa svenska charkuteriprodukter med starkt fäste i hela Bohuslän.

Blir du en i vårt gäng kan du känna stolthet när du varit med och producerat fina och goda charkprodukter som sedan finns i butiker, restauranger, skolor, sjukhus mm över hela landet.

Produktionsanläggningar; Charkproduktion i Göteborg, Styckning/slakt i Brålanda, Charkproduktion i Uddevalla.

Ansökan

I denna rekryteringsprocess samarbetar Signal & Andersson Charkuterifabrik med Meritmind. För mer information är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Eva Tiitso, tel 0765-112910. Intervjuer och urval sker löpande, så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt.

Meritmind arbetar kompetensbaserat för att främja en objektiv och icke-diskriminerande rekryteringsprocess. Det innebär bland annat att du kommer att få göra arbetspsykologiska tester om du går vidare till intervju i rekryteringsprocessen. Vi gör även en bakgrundskontroll.

Tänk på detta innan du skickar in din ansökan (i enlighet med GDPR-lagstiftningen): Din ansökan ska ej innehålla personuppgifter kring civilstatus, familjesituation/barn, etniskt ursprung, ålder, politiska åsikter, religiös eller filosofisk övertygelse, medlemskap i fackförening, hälsa eller sexuell läggning.

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök till denna tjänst

Prenumerera på Lediga tjänster

Prenumerera på lediga tjänster. Du får då informationen direkt i inboxen.

Prenumerera