IT-ekonom till Techbolaget Boardeaser, Linköping

Linköping Heltid

Är du en kommunikativ och serviceinriktad ekonom?  

Boardeaser söker nu en ekonom med systemintresse som vill ta en aktiv roll i vår utveckling och bidra till vår och våra kunders resa framåt.  

Tillsammans med kollegorna på boardeaser blir du expert på deras verktyg samtidigt som du får möjlighet att påverka deras resa mot att bli en världsledande tjänst. Du kommer att utmanas av kompetenta kunder och bli en expert i branschen allt eftersom de växer. Visst låter det spännande? 

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

Du kommer bli specialist inom en rad områden som exempelvis koncernkonsolidering, rapportering och finansiell analys. Du kommer få tillfälle att arbeta med många bolag och koncerner inom olika branscher, storlekar och komplexitet. 

 • Hjälpa kund att sätta upp organisationsstrukturer i verktyget  
 • Svara på frågor om exempelvis ekonomirapportering eller konsolidering  
 • Vara delaktig i produktutvecklingen utefter kundernas behov och önskemål 
 • Merförsäljning  
Kvalifikationer och erfarenhet:
 • För att lyckas i rollen är du utbildad ekonom 
 • Du har med fördel arbetat något/några år som redovisningsekonom, controller eller andra likvärdiga ekonomirelaterade arbetsuppgifter 
 • Det är meriterande om du har erfarenhet av rapportering till t.ex. styrelse och investerare, koncernrapportering, utländsk redovisning eller Due Diligence-processer 
Personliga egenskaper:

Som person är du lösningsorienterad och har ett stort intresse för system. Du är utåtriktad, pedagogisk och brinner för att effektivisera och automatisera processer. Vidare ska du trivas i en flexibel arbetsvardag med kontorsplats och distansarbete när det passar.  

Placeringsort: Linköping med möjlighet till hybridlösning  

Om Boardeaser:  

Boardeaser AB driver sedan 2016 en innovativ SaaS-tjänst för bolagsstyrning. Våra användare är styrelsemedlemmar och ledningsgrupper. Tjänsten erbjuder verktyg för konsolidering, styrelsemöten, ekonomisk rapportering, analyser, compliance och dokumentlagring. Vi har idag drygt 20 000 användare och Boardeaser har på några år blivit ett centralt verktyg för ca 4 000 styrelser i Sverige, flera av dem börsnoterade. 

Idag har Boardeaser ett 30-tal anställda men växer i stadig takt. För tillfället fokuserar Boardeaser på den svenska marknaden men med planer på internationell satsning inom en snar framtid. 

Vi är ett entreprenörsdrivet, medarbetarägt företag med kontor i centrala Stockholm och Linköping. Läs gärna mer på boardeaser

Vad erbjuder företaget dig? 
 • Generöst friskvårdsbidrag, kollektivavtal  
 • vara med på en spännande startupresa med stora utvecklingsmöjligheter i bolaget 
 • ett drivet och engagerat medarbetargäng 
 • bygga din kunskap om hur olika typer av bolag jobbar med ekonomistyrning, rapportering, konsolidering m.m. 
 • arbeta direkt mot vd och CFO i stora och små bolag 
 • en flexibel arbetsvardag med kontorsplats och distansjobb när det passar 
Ansökan 

I denna rekryteringsprocess samarbetar Boardeaser med Meritmind. För mer information är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult på Meritmind, Martina Delin på 070- 307 14 05. Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt.  

Meritmind arbetar kompetensbaserat för att främja en objektiv och icke-diskriminerande rekrytering. Detta innebär bl.a. att du kommer att få göra arbetspsykologiska tester om du går vidare till intervju i denna process. 

Tänk på detta innan du skickar in din ansökan (i enlighet med nya GDPR-lagstiftningen) 

 • Din ansökan ska ej innehålla personuppgifter kring civilstatus, familjesituation/barn, etniskt ursprung, ålder, politiska åsikter, religiös eller filosofisk övertygelse, medlemskap i fackförening, hälsa eller sexuell läggning 

Välkommen med din ansökan! 

Ansök till denna tjänst

Prenumerera på Lediga tjänster

Prenumerera på lediga tjänster. Du får då informationen direkt i inboxen.

Prenumerera