Ekonomiassistent, Solna

Stockholm Heltid

Just nu söker vi två juniora ekonomiassistenter som har något års ekonomierfarenhet till vår kund som sitter i Solna. Vi söker en effektiv, snabblärd person med servicekänsla som inte är rädd för att kavla upp ärmarna när det behövs. Den här tjänsten passar dig perfekt som trivs med att samarbeta i ett team där det är högt i tak och nära till skratt men samtidigt fokus på arbetet och arbeta tillsammans mot de uppsatta målen. Detta är konsultrekryterad och du kommer bli anställd hos kund efter 6 månader. Start är omgående.

Om rollen

Du kommer tillhöra en ekonomiavdelning med nio medarbetare och bistå organisationen och våra kunder. Här får du insyn i hela ekonomiavdelningens arbete för bolagets svenska koncernbolag. Du kommer att jobba i företagets fyra svenska bolag.

Rollen kommer att kunna innehålla uppgifter såsom:

 • Kundmailen – främst i Automotive mot privatpersoner
 • Behjälplig vid hantering av personalutlägg
 • Leasingadministration
 • Viss fakturering
 • Kundinbetalningar
 • Påminnelser/inkassohantering
 • Behjälplig i bokslut

Kontoret ligger nära T-bana i Solna Strand.

Vad har du för bakgrund? 

Vi tror att du som söker är gymnasieekonom med en YH utbildning inom administration/ekonomi och vill få en bra insikt i många uppgifter som kan göras av en ekonomiavdelning.  Du har tidigare jobbat administrativt och trivs samt känner dig trygg med det. Du bör från start ha goda kunskaper i Excel och är datorvan då vi jobbar i flera olika system. Du har goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift.

Vem är du?

Du trivs i en supportande roll och levererar service till våra kunder och ut i organisationen med ett leende. Vi söker dig som vill vara en del i ett team där det är familjär stämning och som tycker det är viktigt att stötta och ställa upp för varandra på daglig basis. Som person är du ansvarsfull, noggrann och har lätt för att kommunicera, då rollen innebär en del kontakter både inom och utanför organisationen. Rollen är självständig och för att trivas tror vi att du är en person med förmåga att planera och prioritera ditt arbete. Du är stresstålig och kan hantera mycket information parallellt. Vidare så är du effektiv, har social kompetens och lätt för att se helheten för hur ditt arbete bidrar till hela ekonomiavdelningens arbete.

Om Kunden

Kunden verkar för ökad säkerhet inom en rad branscher via oberoende besiktning, provning och certifiering.  Idag är Kunden ett av de mest framgångsrika företagen i världen inom sin bransch.  Kunden lägger ned mycket energi på att deras anställda ska trivas med sina kollegor och sina arbetsuppgifter – att det helt enkelt skall vara roligt att gå till jobbet. Det är trots allt en stor del av din tid du tillbringar på ditt arbete.

Brightby Bemanning är Meritminds erbjudande av högkvalitativa bemanningstjänster inom ekonomi, bank, finans och försäkring. Meritmind är specialister på kvalificerade ekonomitjänster och datadriven styrning. Vi är ledande inom vår nisch och har förmodligen branschens största nätverk av ekonomer. Varje år söker ca 18 000 kandidater jobb via oss. Vi är i dagsläget 370 anställda och omsätter över en halv miljard. Vår värderingsstyrda organisation kombinerar det kommersiella med omtanke. Läs mer på meritmind.se

Ansökan

För mer information är du välkommen att kontakta Carolina Löfgren på carolina.lofgren@meritmind.se. Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt. Denna tjänst kan du söka så länge annonsen finns tillgänglig på vår hemsida.

Brightby Bemanning arbetar kompetensbaserat för att främja en objektiv och icke-diskriminerande rekrytering. Detta innebär bl.a. att du kommer att få göra arbetspsykologiska tester om du går vidare till intervju i denna process.

Tänk på detta innan du skickar in din ansökan (i enlighet GDPR-lagstiftningen)

 • Din ansökan ska ej innehålla personuppgifter kring civil-status, familjesituation/barn, etniskt ursprung, politiska åsikter, religiös eller filosofisk övertygelse, medlemskap i fackförening, hälsa eller sexuell läggning
 • Se till att namn och kontaktuppgifter står med på ditt CV
 • Det är endast möjligt att bifoga ett dokument, lägg gärna CV och eventuellt personligt brev i samma fil
 • Din ansökan skickas när du valt fil och klickar på öppna.

Tjänsten är tillsatt.

Prenumerera på Lediga tjänster

Prenumerera på lediga tjänster. Du får då informationen direkt i inboxen.

Prenumerera