Löneadministratör/ekonomiassistent, Göteborg

Göteborg Heltid

Meritmind söker för kunds räkning en löneadministratör/ekonomiassistent för ett konsultuppdrag hos vår kund i centrala Göteborg.

Uppdraget beräknas starta 8:e augusti och pågå fram t.o.m. maj 2025.

Du tillhör ett ekonomi-team på 7 personer och tillsammans är ni två personer som arbetar med lön. Bolaget sitter i fina lokaler i centrala Göteborg.


Huvudsakliga arbetsuppgifter
Din roll som löneadministratör/ekonomiassistent är varierande då du arbetar ca 50 % med löneadministration och 50 % med redovisning. Dina arbetsuppgifter inkluderar bl.a;

  • Löpande bokföring
  • Fakturering
  • Avstämningar och förberedande bokslut
  • Löneberedning och lönekörning (ca 180 löner)
  • Ad-hoc uppgifter och stöttning till övriga teamet

Kvalifikationer och erfarenhet:
Vi söker dig som har minst 3 års erfarenhet av löneadministration och redovisning. Du har arbetat med ett större antal löner och är trygg med hela flödet kring löneberedning och lönekörning. Dina redovisningskunskaper är goda då du tidigare har arbetat med löpande bokföring och avstämningar.

Personliga egenskaper:
För att lyckas och trivas i rollen ser vi att du är social, serviceminded och trivs med många kontaktytor. Vidare är du ansvarstagande, flexibel och lösningsorienterad.

Låter detta som dig? Varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt då vi arbetar med löpande urval.

I detta konsultuppdrag samarbetar kunden med Meritmind.
Meritmind är specialister på kvalificerade ekonomitjänster och datadriven styrning. Vi erbjuder tjänster inom förändringsledning, rekrytering, konsultlösningar och kompetensutveckling. Vi är ledande inom vår nisch och har förmodligen branschens största nätverk inom ekonomi. Varje år söker ca 18 000 kandidater jobb via oss. Vi är i dagsläget ca 370 anställda och omsätter ca en halv miljard.  Vår värderingsstyrda organisation kombinerar det kommersiella med omtanke. Läs mer på meritmind.se


Ansökan:
För mer information om konsultuppdraget är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef:

Jenny Österberg på 0739-427480, jenny.osterberg@meritmind.se eller konsultchef eller Olivia Engberg på 076511 29 25, olivia.engberg@meritmind.se.

Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt. Se till att namn och kontaktuppgifter finns med i ditt CV och det är endast möjligt att bifoga ett dokument.

Meritmind arbetar kompetensbaserat för att främja en objektiv och icke-diskriminerande konsultprocess.

Tänk på detta innan du skickar in din ansökan (i enlighet med GDPR-lagstiftningen)

  • Din ansökan ska ej innehålla personuppgifter kring civilstatus, familjesituation/barn, etniskt ursprung, ålder, politiska åsikter, religiös eller filosofisk övertygelse, medlemskap i fackförening, hälsa eller sexuell läggning.

Välkommen med din ansökan!

Tjänsten är tillsatt.

Prenumerera på Lediga tjänster

Prenumerera på lediga tjänster. Du får då informationen direkt i inboxen.

Prenumerera