Redovisningsekonom till Wilzéns, Linköping

Linköping Heltid

Vill du vara med och forma ekonomin för ett bolag med hög tillväxt? Wilzéns söker nu en erfaren redovisningsekonom.

Huvudsakliga arbetsuppgifter och ansvarsområden:

Som Redovisningsekonom på Wilzéns kommer du att vara ansvarig för att hantera ekonomin för ett eller flera av koncernbolag. Dina arbetsuppgifter kommer framför allt vara:

  • Löpande bokföring och leverantörs- och kundreskontrahantering för dina tilldelade bolag
  • Månadsavstämningar och kvartalsbokslut
  • Upprättande av årsbokslut för dina bolag
  • Skattehantering och rapportering
  • Projektstyrning och projektuppföljning
  • Ekonomisk uppföljning av verksamheten

Du får möjlighet att jobba med förbättringar av administrativa rutiner och redovisningsprocesser samt förväntas vara delaktig i det gemensamma utvecklingsarbetet så att ekonomifunktionen kan stödja de förändringar som sker i ett företag med hög tillväxt.

Kvalifikationer och erfarenhet:

Vi söker dig som gärna har en eftergymnasial utbildning inom ekonomi. Du har flerårig arbetslivserfarenhet inom redovisning. Vidare har du god förståelse för bokslutsprocessen, analys och kan hantera komplexa ekonomiska uppgifter för flera verksamheter. Vidare har du goda kunskaper om redovisningsregler och skattebestämmelser. Det är meriterande om du har arbetat i Visma och om du erfarenhet av successiv vinstavräkning och TB-rapportering.  

Personliga egenskaper:

Som person ser vi att du är självgående, analytisk och att du gillar att ta eget ansvar samt har förmåga att hålla ordning och prioritera mellan arbetsuppgifterna. Du ska kunna ha förmågan att samarbeta effektivt inom ditt team men även över bolagsgränserna. Vidare ska du trivas i en dynamisk arbetsmiljö.

Placeringsort: Linköping

Om företaget:

På Wilzéns ligger värderingar som en grund för deras företagsklimat. ”Vi bygger på förtroende”, ”Vi ställer upp för varandra” och ”Vi är enkla att samarbeta med”

Wilzéns erbjuder en utvecklande miljö i ett bolag med högt tempo och god lönsam tillväxt. De lägger mycket tid och resurser på att främja teamkänsla och att få alla medarbetare att utvecklas efter bästa förmåga.

Wilzéns är ett bygg- och anläggningsföretag verksamt i Östergötland. Totalt är dem drygt ca 145 medarbetare och under 2023 omsatte dem ca 600 Mkr.

Läs mer om Wilzéns här: https://wilzens.se

Vad erbjuder företaget dig? 

Hos Wilzéns blir du del av ett gäng kollegor med härlig kultur. Att umgås och ha kul tillsammans är viktigt och därav planeras gemensamma aktiviteter under året. Vidare erbjuds du ett generöst friskvårdsbidrag, arbetstidsförkortning, privat sjukvårdsförsäkring och gediget introduktionsprogram.

Ansökan:

I denna rekryteringsprocess samarbetar Wilzéns med Meritmind. För mer information är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult på Meritmind.

Martina Dehlin på telefonnummer: 070- 30 71 405 Eller mail: Martina.dehlin@meritmind.se

Andreas Oliw på telefonnummer: 072-010 18 07 Andreas.oliw@meritmind.se

Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt. Se till att namn och kontaktuppgifter finns med i ditt CV. Det räcker att du bifogar ditt CV. Denna tjänst kan du söka så länge annonsen finns tillgänglig på vår hemsida.

Meritmind arbetar kompetensbaserat för att främja en objektiv och icke-diskriminerande rekryteringsprocess. Detta innebär bland annat att du kommer att få göra arbetspsykologiska tester om du går vidare till intervju i denna process och att du inte behöver skicka in ett personligt brev. Vid de flesta tillsättningar görs också en bakgrundskontroll.

Tänk på detta innan du skickar in din ansökan (i enlighet med GDPR-lagstiftningen)

Din ansökan ska ej innehålla personuppgifter kring civilstatus, familjesituation/barn, etniskt ursprung, ålder, politiska åsikter, religiös eller filosofisk övertygelse, medlemskap i fackförening, hälsa eller sexuell läggning.

Välkommen med din ansökan!

Tjänsten är tillsatt.

Prenumerera på Lediga tjänster

Prenumerera på lediga tjänster. Du får då informationen direkt i inboxen.

Prenumerera