Redovisningsekonomer till Meritmind interim, Västerås

Västerås Heltid

Arbetar du idag som redovisningsekonom och är nyfiken på att se nya spännande branscher och företag? Är du intresserad av att bli anställd konsult och utvecklas vidare och samtidigt ha en trygg anställning? Då är rollen som redovisningsekonom på Meritmind interim kanske något för dig! .

Meritmind fortsätter att växa och vi på interim söker nu dig som är Redovisningsekonom och som är van att arbeta självständigt med redovisningsfrågor.
-Så vill du som Redovisningsekonom bli anställd konsult och bli en del av vårt härliga bolag med en trivsam organisation, härliga kollegor och med bra förmåner?

Livet som konsult på Meritmind:

Vi har spännande konsultuppdrag inom många branscher och våra kunder på Meritmind är framförallt medelstora till stora företag och med många välkända varumärken. Konsultuppdragen är mellan 6 – 9 månader långa och du som Redovisningsekonom är på ett uppdrag i taget. Vi är måna om dig som konsult, du tillhör ett mindre konsultteam och du har alltid en personlig kontakt med din Konsultchef.
-Vi hoppas därför att du vill bli en del av oss och vara med och bidra till våra kunders fortsatta utveckling och framgång.

Kvalifikationer och erfarenhet som Redovisningsekonom:

-Vi söker dig som är civilekonom eller motsvarande
-5-8 års erfarenhet av rollen som Redovisningsekonom
-Har arbetat självständigt med redovisningsfrågor och bokslut
-Van användare av Excel samt har erfarenhet av att arbeta i olika stora affärssystem
-Har mycket god förmåga att kommunicera både på svenska och engelska i tal, såväl som i skrift

Det är meriterande om du är är van med stora, komplexa flöden och har har arbetat på större bolag samt om du arbetat med K3 såväl som IFRS.

Vad kan vi erbjuda dig som anställd konsult och som Redovisningsekonom?

  • En trygg tillsvidareanställning med fast lön både under och mellan uppdrag
  • Kollektivavtal
  • 30 dagars semester
  • Generöst friskvårdsbidrag
  • Förmåner via Benify
  • Tjänstepension ITP 1
  • Kompetensutveckling, konsultfrukost, nätverksträffar och andra sociala aktiviteter
  • Kollegor med härlig stämning och mycket skratt!

Personliga egenskaper:

För att du ska trivas i rollen som Redovisningsekonom hos Meritmind stimuleras du av att möta nya människor och miljöer och som person är du därför flexibel, lösningsorienterad, nyfiken och engagerad och har en hög social kompetens. Du trivs att jobba i team men även av att arbeta självständigt och vill följaktligen vara med och skapa värde samt bidra till våra kunders lönsamhet och tillväxt.

Om Meritmind: Meritmind är specialister på kvalificerade ekonomitjänster och datadriven styrning. Vi har ett starkt varumärke, är marknadsledande inom vår nisch och erbjuder tjänster inom förändringsledning, rekrytering, konsultlösningar och kompetensutveckling. Meritmind grundades år 2000, har ca 370 anställda, omsätter ca en halv miljard och finns i Stockholm, Göteborg, Malmö, Västerås, Linköping och Jönköping. Läs mer på meritmind.se

Ansökan

För mer information om konsultuppdraget är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef :

Johanna Pettersson på telefonnummer 070-910 07 66 eller mail johanna.pettersson@merimind.se

Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt. Se till att namn och kontaktuppgifter finns med i ditt CV. Det är endast möjligt att bifoga ett dokument så lägg CV och eventuellt personligt brev i samma fil.

Meritmind arbetar kompetensbaserat för att främja en objektiv och icke-diskriminerande konsultprocess. Detta innebär bland annat att du kommer att få göra arbetspsykologiska tester om du går vidare till intervju i denna process.

Tänk på detta innan du skickar in din ansökan (i enlighet med GDPR-lagstiftningen)

· Din ansökan ska ej innehålla personuppgifter kring civilstatus, familjesituation/barn, etniskt ursprung, ålder, politiska åsikter, religiös eller filosofisk övertygelse, medlemskap i fackförening, hälsa eller sexuell läggning.

Välkommen med din ansökan.

Ansök till denna tjänst

Prenumerera på Lediga tjänster

Prenumerera på lediga tjänster. Du får då informationen direkt i inboxen.

Prenumerera

Bli konsult hos Meritmind!

Läs om livet som anställd konsult på Meritmind

Läs mer