Redovisningskonsult till Fiscal Years

Göteborg Heltid

Vi är stolta att för Fiscal Years räkning rekrytera deras nästa redovisningskonsult. Detta är ett spännande bolag som med sin AI-teknologi ligger i framkant inom den digitala, papper fria redovisningen. Du ingår i ett redovisningsteam, men har ditt egna hemmakontor och väljer den arbetsplats där du trivs och presterar som bäst.

Det här är rollen för dig som motiveras av att ta stort eget ansvar och att driva ditt arbete självständigt samt sätter stort värde i att leverera högsta kvalitet i redovisningen till dina kunder. Du uppskattar en nära relation med kunder och har fullt fokus på leveransen och får dem att känna sig trygga i dina händer. För att trivas och lyckas i rollen har du erfarenhet av att arbeta med hela redovisningsflödet samt har ett flexibelt förhållningssätt.

Huvudsakliga arbetsuppgifter som redovisningskonsult:
 • Alla delar i den löpande bokföringen
 • Månads- och årsbokslut, årsredovisning
 • Moms och skatteredovisning
 • Löneberedning
 • Avstämningar konton
 • Periodiseringar och avskrivningar

Kvalifikationer:

Vi söker dig som har några års erfarenhet från roll som redovisningskonsult, redovisningsansvarig eller redovisningsekonom och som arbetar självständigt med löpande redovisning och bokslut.  Meriterande är om du även känner dig bekväm med årsredovisning och inkomstdeklaration.

Utbildning från universitet/högskola eller yrkeshögskola är meriterande, men arbetslivserfarenhet och nyfikenhet är en minst lika god ”examen”.

Din svenska är mycket god i både tal och skrift och du kan obehindrat uttrycka dig på en professionell nivå.

Vem är du?

Vi sätter stort värde på din personlighet i denna rekrytering och hade vi bett dina kollegor beskriva dig hade de troligen sagt att du har den härliga kombinationen av att vara:

 • Driven – med stort självledarskap
 • Flexibel – med förmågan att ställa om agendan vid behov
 • En sann lagspelare- som generöst delar med dig av dina kunskaper
 • Noggrann – med talang för att se både detaljer och helheten
 • Strukturerad och en varm lagspelare.

Allt detta gör att du har en god förmåga att bygga långsiktiga relationer med dina kunder och kollegor. Runt dig finns ett naturligt förtroendekapital. Du har ofta bra svar på frågor sprunget ur din nyfikenhet och intresse för arbetsuppgifterna.

Det här med platsoberoende arbetsplats ser du som en stor förmån. Du ser verkligen tjusningen med hemmakontor och låter gärna en tvättmaskin jobba för att optimera livspusslet. Ibland arbetar du ute hos kunderna och njuter av den sociala samvaron på plats i deras verklighet. Du har inga problem att förflytta dig till våra kunder med bil eller kollektivtrafik. Denna mix av olika arbetsplatser berikar dig. När du längtar efter dina kollegor kanske det är du som bjuder in till gemensam lunchträning med efterföljande kunskapsutbyte på ditt favoritfik.

Om Fiscal Year:

Fiscal Year är den personliga redovisningsbyrån med digitalt fokus. Ursprungsidén för företaget är att arbeta så digitalt som möjligt för att underlätta administrationen för både kunder och konsulter. Tack vare ny teknologi inom branschen och fortsatt ständig utveckling kan vi smidigt genomföra vårt arbete med enbart en laptop och en kopp kaffe i handen.
Våra tjänster sträcker sig från enkel bokföring till avancerad rådgivning och interima CFO-tjänster.
Det är viktigt för oss med långvariga relationer både till våra kunder och konsulter. Därför värnar vi extra mycket om en varm och tillåtande arbetsmiljö. Just nu söker vi någon som passar som hand i handsken till vårt team, som kan komplettera och stärka oss!

http://Fiscalyear.se

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef  Jenny Österberg jenny.osterberg@meritmind.se. Intervjuer och urval kommer att ske löpande varför vi önskar din ansökan så snart som möjligt. Brightby Bemanning arbetar kompetensbaserat för att främja en objektiv och icke-diskriminerande rekrytering. Detta innebär bl.a. att du kommer att få göra arbetspsykologiska tester om du går vidare till intervju i denna process. 

Tjänsten är tillsatt.

Digital infoträff om livet som konsult

Delta på vår digitala infoträff den 12 oktober. Där får du information och inspiration för att kunna utvärdera om arbetet som konsult är något som passar dig.

Läs mer

Prenumerera på Lediga tjänster

Prenumerera på lediga tjänster. Du får då informationen direkt i inboxen.

Prenumerera