Business Controller till Gnutti Carlo i Kungsör

Kungsör Heltid

Till ett välmående bolag med namnkunniga kunder, internationella relationer och lång historia söker vi nästa Business Controller. Hos Gnutti Carlo får du utvecklingsmöjligheter, breda kontaktytor och en blandning av strukturerad rapportering och ad-hoc-uppgifter.

Detta är en möjlighet för dig som lockas av att bredda din controllingkompetens nära traditionell just-in-time-produktion med dess kundförväntningar och utvecklade processer.

Fabriken i Kungsör är ett av den 100-åriga globala Gnutti-Carlokoncernens flaggskepp. Här får du bygga vidare din roll som intern Business Partner.

Huvudsakliga arbetsuppgifter och ansvarsområden som Business Controller

Som Business Controller säkerställer du att affärs- och verksamhetsmål följs upp genom att samla in, sammanställa och kommunicera ekonomisk information. Exempelvis innebär det:

  • Budget- och prognosarbete
  • Kostnadsuppföljning, resultatanalys och rapportering
  • Framtagande av investerings- och produktkalkyler tillsammans med kompetensen i produktion
  • Stöd till ekonomifunktionen och fabriken

Du rapporterar till CFO i Göteborg och fabrikschefen i Kungsör. I Alvesta finns redovisningsekonomerna som du också har ett nära samarbete med.

Kvalifikationer och erfarenhet

Vi förväntar oss inte att du har gjort allt du kommer att få möjlighet att göra. Du kommer till en god miljö att utvecklas i. Men vi utgår ifrån att du varit några år i controlleruppgifter i tillverkande bolag.

Du har erfarenhet av att orientera dig i komplexa ERP-system. Heter ett av dem SAP så är det högst meriterande.

Vidare bör du inneha en akademisk examen och vara bekväm med engelska i tal och skrift.

Personliga egenskaper

Som produktionsenhetens controller behöver du ha en förmåga att ta dig fram. Med ett naturligt samarbetsintresse finner du vägar till de svar du behöver. Detta oavsett om de finns i ERP-systemet, hos en kollega i fabriken eller hos dina ekonomkollegor i Alvesta eller Italien.

För de återkommande analyser och rapporter du kommer att arbeta med finns väldokumenterade rutiner. Ad-hoc-uppgifterna har av naturliga skäl inte det. Du trivs med den varierade utmaningen.

Vi vill att du ska vara nyfiken. Och vilja bidra med din kompetens för att andra ska förstå.

Placeringsort Kungsör 
Vad erbjuder företaget dig?

Förutom gängse förmåner i form av friskvårdsbidrag etc så kommer du till ett företag som tydligt präglas av att alla vill göra något bra tillsammans och bemöter varandra med respekt. På Gnutti Carlo finns inga stängda dörrar och ingen som är viktigare än någon annan för att ni tillsammans ska nå framgång.

Om Gnutti Carlo Sweden AB

Gnutti Carlo Sweden AB är en internationell koncern med starka marknadspositioner inom utvalda segment av den globala kommersiella fordonsindustrin. Gnutti Carlo Sweden AB utvecklar och tillverkar komplexa precisionskomponenter och delsystem för motorer och kraftöverföring. Företaget ingår i den italienska koncernen Gnutti Carlo S.p.A, ett världsomspännande företag, som förutom Italien och Sverige har verksamhet i Kanada, USA, England, Österrike, Indien och Kina. R&D finns i Göteborg och fabriken i Sverige finns i Kungsör med totalt ca. 300 anställda. Sedan 2015 ingår även aluminiumgjuteriet Ljunghjäll AB i Gnutti Carlo Group. Läs mer på www.gnutticarlo.com

Ansökan
I denna rekryteringsprocess samarbetar företaget med Meritmind. För mer information är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult på Meritmind.

Saga Bergman, saga.bergman@meritmind.se 073-594 46 34

Håkan Holmberg, hakan.holmberg@meritmind.se 073-394 55 52

Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt. Se till att namn och kontaktuppgifter finns med i ditt CV. Det räcker att du bifogar ditt CV. Denna tjänst kan du söka så länge annonsen finns tillgänglig på vår hemsida.

Meritmind arbetar kompetensbaserat för att främja en objektiv och icke-diskriminerande rekryteringsprocess. Detta innebär bland annat att du kommer att få göra arbetspsykologiska tester om du går vidare till intervju i denna process och att du inte behöver skicka in ett personligt brev. Vid de flesta tillsättningar görs också en bakgrundskontroll.

Tänk på detta innan du skickar in din ansökan (i enlighet med GDPR-lagstiftningen)

  • Din ansökan ska ej innehålla personuppgifter kring civilstatus, familjesituation/barn, etniskt ursprung, ålder, politiska åsikter, religiös eller filosofisk övertygelse, medlemskap i fackförening, hälsa eller sexuell läggning.

Skicka din ansökan till ansvarig rekryteringskonsulter Håkan Holmberg, hakan.holmberg@meritmind.se, eller Saga Bergman, saga.bergman@meritmind.se. Vänligen ange vilken tjänst det gäller i ämnesraden.

Välkommen med din ansökan!

Ansök till denna tjänst