CFO till Clinton Mätkonsult AB, Stockholm

Stockholm Heltid

Är du idag CFO, ekonomichef eller kanske senior controller och vill vara med och bidra till detta stabila bolags fortsatta tillväxt? Du kommer arbeta affärsnära och vara med och driva bolaget i tätt samarbete med VD och ledningsgrupp. Som CFO agerar du kravställande och koordinerande och du får en nyckelroll där du får möjlighet att bidra på olika sätt och vara ett viktigt bollplank till ledningen. Clinton grundades 1989 och är på en spännande tillväxtresa som du blir starkt bidragande till.

Exempel på ansvarsområden i din roll som CFO på Clinton Mätkonsult:

  • Ansvarig, tillsammans med VD, för företagets strategiska utveckling och beslut för fortsatt tillväxt.
  • Ansvarig för organisationens ekonomiska och finansiella prestanda och rapportering – hantera externa finansiella partners och revisorer.
  • Ansvarig för god kvalitet på alla siffror och rapportering i rätt tid internt (ledningsgrupp och styrelse) och externt.
  • Leda budget- och uppföljningsprocesser.
  • Vara en aktiv del i ledningsgruppen

Bakgrund och erfarenhet:
Vi ser att du troligtvis har jobbat som ekonomichef eller senior controller tidigare, gärna i ett lite mindre bolag där du har haft överblicken. Det är meriterande om du har med dig projektredovisningen och kommer från konsultbranschen. Detta är en operationell roll där du behöver vara en sifferperson med affärssinne och ha en god vilja och kapacitet att förstå verksamheten. Här behövs en person som kan se och kvalitetssäkra siffrorna och titta på att projekten som genomförs är lönsamma. I din roll kommer du vara delaktig i att ta goda beslut med bas i siffrorna. Det är även meriterande om du har varit involverad i förvärv och vet vad det innebär. God svenska och engelska i tal och skrift är ett krav.

Personliga egenskaper:
Till denna spännande roll söker vi en prestigelös CFO som är driven och har ett brett perspektiv i sitt arbetssätt. Din kommunikation präglas av lösningsfokus men även av tydlighet när det behövs. Med ditt positiva driv och din affärsmässiga kunskap är du med och driver detta stabila bolag till fortsatt tillväxt.

Placeringsort: Sickla, Stockholm

 

Om att jobba på Clinton Mätkonsult
Hos oss blir du del av ett gäng kollegor med mångårig erfarenhet och god gemenskap. Vi tycker att det är viktigt att ha roligt ihop, och hittar därför på gemensamma aktiviteter, och åker årligen på resor eller konferens tillsammans. Vi erbjuder också generösa möjligheter till deltagande i kurser och utbildningar för alla våra anställda.

Vi är anslutna till kollektivavtal och har schyssta villkor och förmåner så som förmånsbil, privat sjukvårdsförsäkring, 32 utbildningstimmar/år, rejält friskvårdbidrag och erbjudanden i vår förmånsportal Benefits.

 

Om Clinton Mätkonsult:

Clinton Mätkonsult är idag ett av Sveriges ledande konsultbolag inom geodetisk mätningsteknik som grundades 1989 och nu befinner sig på en tillväxtresa!

Clinton Mätkonsult är baserat i Stockholm, Umeå, Göteborg och Malmö och är idag runt 60 medarbetare som jobbar inom flera olika affärsområden, med ett stort tjänsteutbud verkar vi inom segment som till exempel kritisk infrastruktur och digitalisering av fastigheter. Uppdragen utförs åt ett brett spektrum av kunder så som etablerade nationella och internationella entreprenörer, myndigheter, arkitekter och andra konsultbolag.

Ansökan
I denna rekryteringsprocess samarbetar Clinton Mätkonsult AB med Meritmind. För mer information är du välkommen att kontakta ansvariga rekryteringskonsulter på Meritmind, Marie Edström Barter på 070-509 94 14 eller Ulrika Wallerman på 070-166 08 60.
Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt Se till att namn och kontaktuppgifter finns med i ditt CV. Det räcker att du bifogar ditt CV. Denna tjänst kan du söka så länge annonsen finns tillgänglig på vår hemsida.

Meritmind arbetar kompetensbaserat för att främja en objektiv och icke-diskriminerande rekryteringsprocess. Detta innebär bland annat att du kommer att få göra arbetspsykologiska tester om du går vidare till intervju i denna process och att du inte behöver skicka in ett personligt brev. Vid de flesta tillsättningar görs också en bakgrundskontroll.

Tänk på detta innan du skickar in din ansökan (i enlighet med GDPR-lagstiftningen)

  • Din ansökan ska ej innehålla personuppgifter kring civilstatus, familjesituation/barn, etniskt ursprung, ålder, politiska åsikter, religiös eller filosofisk övertygelse, medlemskap i fackförening, hälsa eller sexuell läggning.

Välkommen med din ansökan!

Ansök till denna tjänst