Ekonomiadministratör till myndighet, Stockholm

Stockholm Heltid

Är du en ekonomiadministratör som vill arbeta på en myndighet som är verksam inom energisektorn? Du trivs med att samarbeta med andra och ha många kontaktytor. Då kan den här tjänsten vara intressant för dig! Just nu söker vi för kunds räkning en ekonomiadministratör för ett långt konsultuppdrag som startar i oktober 2024 till september 2026. Kunden sitter i trevliga lokaler i Sundbyberg. Uppdraget kommer ha en beläggning på 80-100% under hela uppdragstiden.  

 Huvudsakliga arbetsuppgifter 

  • Fakturahantering  
  • Resebokningar  
  • Uppföljning och rapportering av enheternas verksamhet  
  • Beställningar av olika slag  
  • Samordning  
  • Övriga administrativa arbetsuppgifter  

Vem är du? 

Vi söker dig som har en ekonomiutbildning och har något års erfarenhet av att arbeta som ekonomiadministratör eller ekonomiassistent. Du får gärna ha erfarenhet av Unite4/Agresso. Rollen kräver att man är driven, serviceinriktad, kan arbeta självständigt och är noggrann. Viktigt att följa rutiner men kan också ta egna initiativ. Du behöver ha mycket goda svenska språkkunskaper i både tal och skrift. Du har lätt för att kommunicera och förklara på ett tydligt sätt och är prestigelös och trivs i en koordinerande roll där det ställs krav på struktur. Du arbetar även flexibelt och är en team-människa som sprider härlig energi omkring dig. 

Ansökan 

För mer information är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef på Meritmind, Elma Hadziefendic, elma.hadziefendic@meritmind.se Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna din ansökan, så snart som möjligt. Denna tjänst kan du söka så länge annonsen finns tillgänglig på vår hemsida. 

Meritmind arbetar kompetensbaserat för att främja en objektiv och icke-diskriminerande rekrytering. Detta innebär bl.a. att du kommer att få göra arbetspsykologiska tester om du går vidare till intervju i denna process. 

Tänk på detta innan du skickar in din ansökan (i enlighet med nya GDPR-lagstiftningen) 

  • Din ansökan ska ej innehålla personuppgifter kring civilstatus, familjesituation/barn, etniskt ursprung, ålder, politiska åsikter, religiös eller filosofisk övertygelse, medlemskap i fackförening, hälsa eller sexuell läggning. 
  • Se till att namn och kontaktuppgifter finns med i ditt CV. 
  • Det är endast möjligt att bifoga ett dokument så lägg gärna CV och eventuellt personligt brev i samma fil. 
  • Din ansökan skickas när du valt fil och klickar på öppna. 

Välkommen med din ansökan! 

 

 

Tjänsten är tillsatt.