Ekonomiassistent inom lön till bolag i Trollhättan

Trollhättan Heltid

Brightby Bemanning- Meritmind söker nu till vår kund i Trollhättan en ekonomiassistent/administratör med erfarenhet inom lön med omgående start. 

Det här är en spännande roll i ett starkt växande bolag där du får ingå i ett varmt, familjärt team. Du kommer arbeta brett inom både ekonomi och administration samt med lön. Det här är verkligen en möjlighet för dig som bor i eller omkring Trollhättan och som tycker om variation och utveckling i ditt arbete. Tjänsten är initialt ett konsultuppdrag med mycket goda möjligheter till en fast tjänst hos kundbolaget.  

Huvudsakliga arbetsuppgifter: 

Bolaget växer så det knakar och därför söker dig som är en duktig administratör/ekonomiassistent som nu vill utvecklas i takt med bolagets starka tillväxt. Tillsammans med VD och övriga kollegor i gruppen kommer du sköta administrationen och ekonomin i flertalet bolag, vissa mindre och andra mer etablerade. Du har dessutom en stödjande roll för att bolagets övriga anställda kan utföra sitt arbete och du är en kontaktperson samt ett bollplank för dem.   

Några exempel på vanligt förekommande arbetsuppgifter: 
  • Löner 
  • In- och utbetalningar inom kund- och leverantörsreskontra   
  • Fakturering   
  • Löpande hantering av order och projekt  
  • Projektadministration 
  • Framtagning av rapporter som verksamheten behöver  

Vem är du?  

Du är en nyfiken och social person som trivs på en arbetsplats där det är en familjär och varm stämning. Du tycker om att ha roligt på arbetet och uppskattar ett prestigelöst klimat med många skratt. Du har hög energi som du använder för att finna lösningar. Du vill nu utvecklas inom administration/ekonomi och längtar efter att ta ett helhetsansvar för att driva och utveckla bolagets ekonomi- och administrationssysslor framåt.    

Erfarenhet:   

Vi söker rätt person där den sociala kompetensen värdesätts mycket högt. Rollen är mycket utvecklande i sin bredd. Du som söker har tidigare arbetat med lön i någon omfattning. Vi vill att du har grundläggande erfarenhet från lönearbete och kommer erbjudas utveckling då du kommer få lära dig från erfarna kollegor. Du har en bakgrund inom ekonomi så för dig är det bekant med vanligt förekommande ekonomiassistentuppgifter så som leverantörsreskontra. 

Tjänsten är stationerad på filialkontoret i Trollhättan, men du kan även behöva arbeta från andra kontor inom Västra Götalands län då och då. Därav ser vi gärna att du har körkort och tillgång till bil.   

Vad kan vi erbjuda dig?  

Våra kunder varierar i storlek och finns inom flertalet branscher, varav en del med internationell verksamhet, så du får en varierad och spännande vardag. Vi kan erbjuda en trygg anställning, en möjlighet att jobba med attraktiva varumärken, kompetensutveckling och en stark intern gemenskap i form av sociala aktiviteter så som frukostar, konferenser och kick-offer. 

Om Meritmind 

Meritmind är specialister på kvalificerade ekonomitjänster och datadriven styrning. Vi erbjuder tjänster inom förändringsledning, rekrytering, konsultlösningar och kompetensutveckling. Vi är ledande inom vår nisch och har förmodligen branschens största nätverk inom ekonomi, bank, finans och försäkring. Varje år söker ca 18 000 kandidater jobb via oss. Vi är i dagsläget ca 370 anställda och omsätter ca en halv miljard.  Vår värderingsstyrda organisation kombinerar det kommersiella med omtanke. Läs mer på meritmind.se 

Ansökan

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef  Julia Lundahl julia.lundahl@meritmind.se. Intervjuer och urval kommer att ske löpande varför vi önskar din ansökan så snart som möjligt. Brightby Bemanning arbetar kompetensbaserat för att främja en objektiv och icke-diskriminerande rekrytering. Detta innebär bl.a. att du kommer att få göra arbetspsykologiska tester om du går vidare till intervju i denna process. 

Tänk på detta innan du skickar in din ansökan (i enlighet med GDPR-lagstiftningen) 
  • Din ansökan ska ej innehålla personuppgifter kring civilstatus, familjesituation/barn, etniskt ursprung, ålder, politiska åsikter, religiös eller filosofisk övertygelse, medlemskap i fackförening, hälsa eller sexuell läggning. 
  • Se till att namn och kontaktuppgifter finns med i ditt CV. 
  • Det är endast möjligt att bifoga ett dokument så lägg gärna CV och eventuellt personligt brev i samma fil. 
  • Din ansökan skickas när du valt fil och klickar på öppna 
Varmt välkommen in med din ansökan! 

Tjänsten är tillsatt.

Prenumerera på Lediga tjänster

Prenumerera på lediga tjänster. Du får då informationen direkt i inboxen.

Prenumerera