Ekonomiassistent inom leverantörsreskontra, Varberg

Varberg Heltid

Vi söker för kunds räkning en ekonomiassistent i Varberg som huvudsakligen kommer att arbeta med bolagets leverantörsreskontra. Tjänsten är heltid, med start i början av maj till och med september 2024.

Du förväntas vara på plats 2-3 dagar i veckan på deras kontor. Mitten av juni till mitten av augusti kommer man arbeta hemifrån på grund av byte av kontor.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

Som ekonomiassistent kommer du bli en del av ett större ekonomiteam och huvudsakligen arbeta med:

  • Leverantörsreskontra
  • Matchning av fakturor
  • Kontering
  • Avstämningar
  • Bokslutsarbete

Kvalifikationer och personliga egenskaper

Vi söker dig som har en eftergymnasial utbildning inom ekonomi  samt dokumenterad erfarenhet från tidigare arbete på en ekonomiavdelning. Du sätter dig snabbt in i nya system och hanterar Excel på en god nivå. Vidare behärskar du svenska och engelska i både tal och skrift.

Som ekonomiassistent har daglig kontakt med kollegor och interna såväl som externa kunder, därför tror vi att du är en serviceinriktad och positiv person. Du trivs med att arbeta både i team och självständigt.

Om Meritmind

Meritmind är specialister på kvalificerade ekonomitjänster och datadriven styrning. Vi är ledande inom vår nisch och har förmodligen branschens största nätverk av ekonomer. Varje år söker ca 18 000 kandidater jobb via oss. Vi är i dagsläget 370 anställda och omsätter över en halv miljard. Vår värderingsstyrda organisation kombinerar det kommersiella med omtanke. Läs mer på meritmind.se

Ansökan

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta konsultchef Jenny Österberg 0739-427480, jenny.osterberg@meritmind.se eller konsultchef Sofia Skyvell på 0701-660871, sofia.skyvell@meritmind.se

Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt. Se till att namn och kontaktuppgifter finns med i ditt CV. Det är endast möjligt att bifoga ett dokument.

Meritmind arbetar kompetensbaserat för att främja en objektiv och icke-diskriminerande konsultprocess. Detta innebär bland annat att du kommer att få göra arbetspsykologiska tester om du går vidare till intervju i denna process.

Tänk på detta innan du skickar in din ansökan (i enlighet med GDPR-lagstiftningen)
Din ansökan ska ej innehålla personuppgifter kring civilstatus, familjesituation/barn, etniskt ursprung, ålder, politiska åsikter, religiös eller filosofisk övertygelse, medlemskap i fackförening, hälsa eller sexuell läggning.

Välkommen med din ansökan!

Ansök till denna tjänst