Ekonomiassistent, Varberg

Varberg Heltid

Vi söker för vår trevliga kunds räkning en ekonomiassistent som huvudsakligen kommer att arbeta med bolagets kundreskontra. Tjänsten är heltid, men start i december eller i början av januari till och med juni 2024. Du kommer att vara anställd som konsult på Brightby Bemanning och vara uthyrd till vår kund som finns i Varberg.

Vad erbjuder rollen?
Som ekonomiassistent kommer du bli en del av ett ekonomiteam på 10 personer. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara:

  • Kreditbedömning och kundupplägg
  •  Fakturering och hantering av betalfiler
  •  Påminnelse och inkassohantering
  •  Support till  kunder angående faktura- och kreditfrågor
  • Löpande bokföring och bokslutsavstämningar.

Vem är du?
Vi söker dig med eftergymnasial utbildning inom ekonomi eller liknande erfarenhet, samt att du har dokumenterad erfarenhet från tidigare arbete på en ekonomiavdelning. Du har god systemvana och sätter dig snabbt in i och lär dig att arbeta i nya samt att du hanterar Excel på en god nivå. Vidare behärskar du svenska och engelska i både tal och skrift.

Vi tror att du är en serviceinriktad person då du som ekonomiassistent har daglig kontakt med kollegor och interna såväl som externa kunder. Vi tror att du trivs med att arbeta i team, i såväl som självständigt. Du är positiv, social, noggrann och ansvarsfull.

 Brightby Bemanning är Meritminds erbjudande av högkvalitativa bemanningstjänster inom ekonomi, bank, finans och försäkring. Meritmind är specialister på kvalificerade ekonomitjänster och datadriven styrning. Vi är ledande inom vår nisch och har förmodligen branschens största nätverk av ekonomer. Varje år söker ca 18 000 kandidater jobb via oss. Vi är i dagsläget 370 anställda och omsätter över en halv miljard. Vår värderingsstyrda organisation kombinerar det kommersiella med omtanke. Läs mer på meritmind.se

För mer information är du välkommen att kontakta Jenny Österberg på jenny.osterberg@meritmind.se  alt 0739-427480.
Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt. Denna tjänst kan du söka så länge annonsen finns tillgänglig på vår hemsida.

Brightby Bemanning arbetar kompetensbaserat för att främja en objektiv och icke-diskriminerande rekrytering. Detta innebär bl.a. att du kommer att få göra arbetspsykologiska tester om du går vidare till intervju i denna process.

Tänk på detta innan du skickar in din ansökan (i enlighet GDPR-lagstiftningen)

  • Din ansökan ska ej innehålla personuppgifter kring civil-status, familjesituation/barn, etniskt ursprung, politiska åsikter, religiös eller filosofisk övertygelse, medlemskap i fackförening, hälsa eller sexuell läggning
  • Se till att namn och kontaktuppgifter står med på ditt CV
  • Det är endast möjligt att bifoga ett dokument, lägg gärna CV och eventuellt personligt brev i samma fil
  • Din ansökan skickas när du valt fil och klickar på öppna.

 

Tjänsten är tillsatt.