Ekonomikonsult till Meritmind, Göteborg

Göteborg Heltid

Arbetar du idag som redovisningsekonom, Financial controller eller Business controller men söker mer variation och och utveckling i din yrkesroll? Då kan rollen som ekonomikonsult på Meritmind vara ditt nästa steg.

Som anställd ekonomikonsult hos Meritmind erbjuds du möjligheten att ta dig an spännande interimsuppdrag i olika branscher runt om Stor-Göteborg.  Du kommer dagligen utmanas och utvecklas såväl i din personliga som yrkesmässiga roll. Dessutom blir du en del av ett väldigt stort nätverk av kvalificerade ekonomikonsulter under ett starkt varumärke.

Våra konsulter arbetar ute hos attraktiva företag i interimsroller och projekt inom ekonomifunktionen. Exempel på uppdrag kan vara redovisningsansvarig, Financial Controller, Business Controller, koncernredovisningsspecialist eller ekonomichef.

Ekonomikonsult

Vi vill gärna att vår relation blir långvarig och tillsammans med våra erfarna och omtänksamma konsultchefer ser vi till att hitta uppdragen som är bäst just för dig. Din konsultchef håller nära kontakt under uppdragen, ser till att du trivs och vägleder dig proaktivt hela tiden till nästa steg i din karriär.

Vi träffas ofta för att umgås och dela erfarenheter med varandra. Dessutom har vi väldigt roligt tillsammans när vi ses. Låter det intressant och du vill veta mer så vill vi gärna komma i kontakt med dig så snart som möjligt.

Personliga egenskaper 

För att trivas och vara framgångsrik i rollen hos oss är du nyfiken och stimuleras av förändring. Ditt arbetssätt präglas av struktur och noggrannhet samtidigt som du har en förmåga att effektivt prioritera om när det behövs. Du är ödmjuk och det faller sig naturligt för dig att kommunicera och samarbeta med olika typer av människor.

Kvalifikationer som ekonomikonsult

Vi söker dig som har eftergymnasial utbildning inom ekonomi. Du har flerårig arbetslivserfarenhet inom redovisning, Financial controlling och/ eller Business controlling.

Om du har ett systemintresse är det ett stort plus. Har du även arbetat i något av affärssystemen Agresso, Microsoft Dynamics NAV eller SAP är det meriterande, liksom mycket goda kunskaper i Excel. För att trivas i rollen har du mycket goda kunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift.

Förutom ett intressant jobb erbjuder Meritmind

• En trygg tillsvidareanställning med fast lön både under och mellan uppdrag
• Kollektivavtal
• Förmåner genom Benify som är vår förmånsportal
• Generöst friskvårdsbidrag
• Kompetensutveckling, konsultfrukostar, nätverksträffar och andra sociala aktiviteter
• Kollegor med härlig stämning och mycket skratt!

Rollen som ekonomikonsult erbjuder dig stimulerande arbetsuppgifter där du får möjlighet att se olika typer av branscher och ekonomiavdelningar i mindre, medelstora och stora bolag och därmed stora möjligheter att utveckla din kompetens ytterligare.

Placeringsort:

Göteborg med kranskommuner

Om Meritmind

Meritmind är specialister på kvalificerade ekonomitjänster och datadriven styrning. Vi erbjuder tjänster inom förändringsledning, rekrytering, konsultlösningar och kompetensutveckling. Vi är ledande inom vår nisch och har förmodligen branschens största nätverk inom ekonomi. Varje år söker ca 18 000 kandidater jobb via oss. Vi är i dagsläget ca 370 anställda och omsätter ca en halv miljard. Vår värderingsstyrda organisation kombinerar det kommersiella med omtanke. Läs mer på meritmind.se

Låter detta intressant men du har ännu inte tagit steget mot att börja arbeta som konsult kan du läsa mer via vår hemsida här; https://meritmind.se/jobba-som-konsult/

Ansökan

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Sofia Skywell telefon:0700 921530 eller sofia.skywell@meritmind.se

Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt. Se till att namn och kontaktuppgifter finns med i ditt CV. Det är endast möjligt att bifoga ett dokument.

Meritmind arbetar kompetensbaserat för att främja en objektiv och icke-diskriminerande konsultprocess. Detta innebär bland annat att du kommer att få göra arbetspsykologiska tester om du går vidare till intervju i denna process.

Tänk på detta innan du skickar in din ansökan (i enlighet med GDPR-lagstiftningen)
• Din ansökan ska ej innehålla personuppgifter kring civilstatus, familjesituation/barn, etniskt ursprung, ålder, politiska åsikter, religiös eller filosofisk övertygelse, medlemskap i fackförening, hälsa eller sexuell läggning.

Välkommen med din ansökan!

Ansök till denna tjänst

Prenumerera på Lediga tjänster

Prenumerera på lediga tjänster. Du får då informationen direkt i inboxen.

Prenumerera