Erfaren ekonomiassistent sökes till vår kund i Linköping

Linköping Heltid

Meritmind söker nu för kunds räkning en erfaren ekonomiassistent för tillsättning omgående.

Tjänsten är ett konsultuppdrag på heltid som beräknas starta så snart som möjligt och pågå under 6 månader. Därefter kan möjlighet till förlängning finnas eller eventuellt övergå i en fast anställning hos kunden.

 

Huvudsakliga arbetsuppgifter och ansvarsområden:

  • Kundfakturering samt registrering av kundfakturor i kundernas portaler
  • Nyregistrering och underhåll av företagets projektregister
  • Agera verksamhetsstöd i kundfaktureringsfrågor
  • Utveckling och digitalisering av kundens process i stort och smått

Arbetet innebär många kontaktytor med kollegor inom olika affärsenheter. Du behöver vara behjälplig vid frågor både på engelska och svenska.

Kvalifikationer och erfarenhet:
Vi ser att du har några års erfarenhet av ovanstående arbetsuppgifter samt har mycket god ekonomierfarenhet. Du har erfarenhet av att jobba med kundfakturering samt projektfakturering. Det är positivt om du har tidigare erfarenhet av att ha arbetat med större ERP-system. Du talar och skriver obehindrat på svenska och engelska.

Personliga egenskaper:
För att lyckas och trivas söker vi dig som har förmåga att arbeta både självständigt och i grupp. Du är proaktiv i ditt arbetssätt och tar egna initiativ samt hanterar förändringar strukturerat och med ett leende på läpparna. Att hantera flera arbetsuppgifter samtidigt är välkomna inslag i din arbetsdag. Du trivs även med problemlösning och analys i din vardag.

Förutom ett intressant jobb erbjuder Meritmind:

  • Kollektivavtal
  • Förmåner genom Benify som är vår förmånsportal
  • Friskvårdsbidrag
  • Kompetensutveckling, konsultfrukostar, nätverksträffar och andra sociala aktiviteter

 Om Meritmind:

Meritmind är specialister på kvalificerade ekonomitjänster och datadriven styrning. Vi är ledande inom vår nisch och har förmodligen branschens största nätverk av ekonomer. Varje år söker ca 18 000 kandidater jobb via oss. Vi är i dagsläget ca 370 anställda och omsätter ca en halv miljard. Vår värderingsstyrda organisation kombinerar det kommersiella med omtanke. Läs mer på meritmind.se

 Ansökan:

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef:
Tessan Bark på mail: therese.bark@meritmind.se

Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt. Se till att namn och kontaktuppgifter finns med i ditt CV. Det är endast möjligt att bifoga ett dokument.

Meritmind arbetar kompetensbaserat för att främja en objektiv och icke-diskriminerande konsultprocess. Detta innebär bland annat att du kommer att få göra arbetspsykologiska tester om du går vidare till intervju i denna process och att du inte behöver skicka in ett personligt brev.

Tänk på detta innan du skickar in din ansökan (i enlighet med GDPR-lagstiftningen)

  • Din ansökan ska ej innehålla personuppgifter kring civilstatus, familjesituation/barn, etniskt ursprung, ålder, politiska åsikter, religiös eller filosofisk övertygelse, medlemskap i fackförening, hälsa eller sexuell läggning.

Varmt välkommen med din ansökan!

 

 

Ansök till denna tjänst