Erfaren redovisningsassistent sökes till utvecklande roll!

Stockholm Heltid

Vill du arbeta för ett bolag som verkligen gör skillnad? Se hit!

Nu söker vi på Brightby/Meritmind en redovisningsassistent med ca 3-5 års erfarenhet av ekonomi,  som vill utvecklas brett i sin roll som ekonom på ett bolag beläget i centrala Stockholm.

Bolaget är ett internationellt noterat biotech-bolag som bildades  av några av Sveriges ledande cancerforskare och forskningsinstitut. Bolaget är engagerat i att ge patienter tillgång till sitt innovativa alkylerande läkemedel och utvecklar riktade behandlingar för svårbehandlade hematologiska sjukdomar.

Vi söker nu dig som vill jobba i ett tajt ekonomiteam och tillsammans med Redovisningschefen ansvara för den löpande redovisningen.

Dina arbetsuppgifter kommer till stor del bestå av:

 • Kund- och leverantöresreskontra- hela flödet
 • Avstämningar i samband med bokslut
 • moms- och skatteredovisning
 • Bank- och kassatransaktioner
 • Bokslutsarbete
 • Process- och rutinförbättringar

Bolaget är under tillväxt och i samband med detta kan du komma att få utvecklas i din roll som ekonom och ta uppgifter inom exempelvis controlling och andra mer avancerade redovisningsuppgifter

Grundläggande kvalifikationer:

 • Eftergymnasial utbildning inom ekonomi
 • God systemvana avseende ekonomisystem
 • Goda kunskaper i Excel
 • 3-5 års relevant arbetslivserfarenhet
 • Flytande svenska och engelska i både tal och skrift

Meriterande kvalifikationer:

 • Vana från arbete som ekonom på bolag där du fått full insyn i hela det ekonomiska flödet
 • Erfarenhet av förändring- och processarbete

Personliga egenskaper:
Vi söker dig som brinner för att utvecklas och som trivs med att arbeta i ett tajt team där samarbete är a och o.

Vi vill även att du som person har en prestigelös inställning till dina arbetsuppgifter och trivs i en roll där du både självständigt och tillsammans med dina kollegor arbetar för att leverera en så väl utförd tjänst på ett så effektivt och professionellt sätt som möjligt. Du är analytisk och noggrann och trivs med att arbeta i ett högt tempo där du med din nyfikenhet gärna kommer med utveckling- och förbättringsförslag. Du är enkel och flexibel samt har lätt för att kommunicera med såväl kollegor som externa kontakter och har vana av att sätta dig in i nya områden och driva på arbetet självständigt. Du är helt enkelt en härlig lagspelare som vill utvecklas!

Övrigt

Tillsättning: Omgående, eller med hänsyn till uppsägningstid

Placering: Centrala Stockholm

Anställning: provanställning 6 månader som konsult hos Brightby/Meritmind. Därefter finns möjlighet att gå över direkt till kund (Hyrrekrytering)

Brightby Bemanning är Meritminds erbjudande av högkvalitativa bemanningstjänster inom ekonomi, bank, finans och försäkring. Meritmind är specialister på kvalificerade ekonomitjänster och datadriven styrning. Vi är ledande inom vår nisch och har förmodligen branschens största nätverk av ekonomer. Varje år söker ca 18 000 kandidater jobb via oss. Vi är i dagsläget 370 anställda, omsätter en halv miljard och är verksamma i Sverige. Vår värderingsstyrda organisation kombinerar det kommersiella med omtanke. Läs mer på meritmind.se.

Vi erbjuder ett stort utbud av utbildningar och seminarium samt föreläsningar och konsultträffar. Utöver detta har du som konsult tillgång till ett digitalt utbildningsverktyg för att effektivisera din vardag och få kompetensutveckling på ett enkelt och snabbt sätt. Allt för att du ska få möjlighet att kompetensutvecklas och trivas i din roll som konsult.
Som konsult på Brightby Bemanning har du en trygg anställning som omfattas av kollektivavtal. Självklart har vi också förmåner som försäkringar, friskvårdsbidrag, företagshälsovård och tillgång till förmånsportalen Benify

För mer information är du välkommen att kontakta Carolina Löfgren på carolina.lofgren@meritmind.se. Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt. Denna tjänst kan du söka så länge annonsen finns tillgänglig på vår hemsida.

Brightby Bemanning arbetar kompetensbaserat för att främja en objektiv och icke-diskriminerande rekrytering. Detta innebär bl.a. att du kommer att få göra arbetspsykologiska tester om du går vidare till intervju i denna process.

Tänk på detta innan du skickar in din ansökan (i enlighet GDPR-lagstiftningen)

 • Din ansökan ska ej innehålla personuppgifter kring civil-status, familjesituation/barn, etniskt ursprung, politiska åsikter, religiös eller filosofisk övertygelse, medlemskap i fackförening, hälsa eller sexuell läggning
 • Se till att namn och kontaktuppgifter står med på ditt CV
 • Det är endast möjligt att bifoga ett dokument, lägg gärna CV och eventuellt personligt brev i samma fil
 • Din ansökan skickas när du valt fil och klickar på öppna.

 

 

Tjänsten är tillsatt.

Prenumerera på Lediga tjänster

Prenumerera på lediga tjänster. Du får då informationen direkt i inboxen.

Prenumerera