Erfaren redovisningsekonom sökes till utvecklande roll

Stockholm Heltid

Vill du jobba på en redovisningsbyrå som inte är som alla andra och vara en del av ett snabbt växande företag med höga ambitioner? Tillväxten fortsätter för vår kund och de söker nu ytterligare en redovisningskonsult till deras trevliga team.  Vi söker dig som vill spela en nyckelroll i deras fortsatta utveckling!

Här erbjuds du en möjlighet att få jobba på en redovisningsbyrå som inte är som alla andra. Du arbetar här med stora, välkända klienter där du går in som den personliga ekonomiska rådgivaren och arbetar konsultativt för att förbättra det ekonomiska flödet. Byrån ligger i framkant inom sin bransch vad det gäller digitalisering och ett framtidsorienterat tänk. Att arbeta som redovisningskonsult hos vår kund innebär en enorm möjlighet och språngbräda för dig som har ett stort driv att fortsätta utvecklas framåt eller som vill utnyttja dina förvärvade kunskaper på ett välförtjänt sätt. Du arbetar tätt tillsammans med otroligt kompetenta kollegor som älskar sina jobb och där stort fokus ligger på din personliga och professionella utveckling.

Huvudsakliga arbetsuppgifter som Redovisningskonsult

I rollen som redovisningskonsult på denna byrå kommer du att till stor del fungera som kundens affärspartner med fokus på ekonomistyrning med ekonomisk rådgivning och uppföljning, men även operativt arbete med varierande arbetsuppgifter såsom kvalificerade bokslut, årsredovisningar (K2 och K3), rapporteringar med finansiella utfall, avstämningar och budgetarbete, momsredovisningar, löner, samt deklarationer. Du är även drivande i aktivt förbättringsarbete kring arbetssätt och processer såväl gentemot kund som internt inom teamet och avdelningen.

Byrån fortsätter växa och för rätt person kan det bli aktuellt att ta rollen som teamledare där du kan komma att ansvara för intern koordinering och uppföljning, samt ansvara för flera delar inom kvalitetssäkring då byrån självklart är auktoriserad.

Kvalifikationer och erfarenhet:

Till rollen som redovisningskonsult söker vi dig som:

 • Arbetar eller har arbetat som redovisningskonsult på en byrå i minst 3-5 år
 • Har arbetat med kvalificerad redovisning i minst 5 år
 • I rollen som redovinisningsekonom självständigt har arbetat med bokföring, redovisning, rapportering, bokslut och årsredovisning i såväl K2 som K3- regelverk
 • Erfarenhet av att jobba enligt REX- standard (merit mer än krav)
 • Har någon form av eftergymnasial utbildning
 • Kommunicerar obehindrat på såväl svenska som engelska

Personliga egenskaper:

För att lyckas i rollen som redovisningskonsult hos på just denna byrå är du en kommunikativ och ambitiös person som motiveras av att arbeta mot mål och att få vara en del av ett framgångsrikt team. Det är en stor merit om du tidigare haft eget kundansvar och är van vid att ge exemplarisk service. I rollen som kundansvarig ser vi att du är utåtriktad, driven, ambitiös och trivs med att arbeta proaktivt. Vidare är du kvalitetsmedveten och van att jobba mot tajta deadlines.

Vi värdesätter personligheter som vill ta mycket eget ansvar och ger ett personligt engagemang. Med rätt inställning och driv ser vi att du kommer att ta mycket plats i organisationen de kommande åren.

 Vad erbjuds du?

Byrån står under en stadig tillväxt där de beräknar att växa med ett flertal kollegor de närmsta åren. Du kommer utgå från byråns otroligt trevliga lokaler mittemellan T-centralen och Odenplan i Stockholm. Du kommer att få vara en del av ett ungt företag med trevliga medarbetare i en inspirerande arbetsmiljö där du kommer få lägga en god grund för din framtida utveckling. Med rätt ambitioner och driv kommer du kunna påverka rollens utveckling och utformning efter intresse och du erbjuds kurser och kompetensutveckling och möjlighet till framtida auktorisation.

Du kommer att få jobba i en familjär arbetsmiljö med viljan att få till work- life balance och där fokus ligger på att använda system och teknik på det smartaste sättet för att både kunna jobba effektivt men också för att kunna fokusera på vad framtidens kunder behöver – rådgivning!

Bolaget erbjuder samtliga medarbetare konkurrenskraftigt friskvårdsbidrag, sjukvårdsförsäkring samt tjänstepension enligt gällande avtal. Du erbjuds en tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning.

 

Tillsättning: Så snart som möjligt med hänsyn till uppsägningstid

Tillsvidareanställning där 6 månaders provanställning tillämpas

 

I denna rekryteringsprocess samarbetar kunden med Meritmind. För mer information är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult på Meritmind, Carolina Löfgren på carolina.lofgren@meritmind.se, 070-367 67 03.

Meritmind arbetar kompetensbaserat för att främja en objektiv och icke-diskriminerande rekrytering. Detta innebär bl.a. att du kommer att få göra arbetspsykologiska tester om du går vidare till intervju i denna process.

Tänk på detta innan du skickar in din ansökan (i enlighet GDPR-lagstiftningen)

 • Din ansökan ska ej innehålla personuppgifter kring civil-status, familjesituation/barn, etniskt ursprung, politiska åsikter, religiös eller filosofisk övertygelse, medlemskap i fackförening, hälsa eller sexuell läggning
 • Se till att namn och kontaktuppgifter står med på ditt CV
 • Din ansökan skickas när du valt fil och klickar på öppna.
  Vilka är vi? 

  Meritmind är konsultföretaget för kvalificerade tjänster inom ekonomiområdet. Vi bistår företag och organisationer med interimstjänster, rekrytering & ledarskap samt rådgivning & förändring. Från våra kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Västerås, Linköping och Jönköping hjälper vi kunder i hela Sverige och internationellt. Företaget grundades år 2000 och har idag 350 medarbetare. Läs mer på: meritmind.se 

Välkommen med din ansökan!

Ansök till denna tjänst