Extrajobb inom ekonomi, Göteborg

Göteborg Deltid

Studerar du ekonomi idag och vill passa på att få praktisk erfarenhet inom ekonomi? För vår trevliga kund söker vi nu dig som har något års erfarenhet inom ekonomi och vill arbeta extra under dina studier. Kunden sitter i Västra Frölunda och du kommer ingå i ett litet ekonomiteam som behöver avlastning. Detta är ett konsultuppdrag där kunden önskar att du kan arbeta 1 dag i veckan, extra vid lov och 4 veckor under sommaren. Tjänsten önskas tillsättas omgående. Detta extrajobb ger dig som studerar en möjlighet till praktisk erfarenhet, en riktigt bra möjlighet att snabbt utvecklas i ekonomiområdet.

 

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

  • Fakturering
  • Enklare arbetsuppgifter inom ekonomi

Kvalifikationer och erfarenhet:

Här söker vi dig som läser en eftergymnasial utbildning. För dig med tidigare praktisk erfarenhet inom ekonomi är detta starkt meriterande. Engelska i tal och skrift samt erfarenhet utav att ha arbetat i CRM- eller affärssystem tidigare är även detta meriterande.

Personliga egenskaper:

Du är nyfiken, vetgirig och sugen på att komma ut i arbetslivet! Eftersom det är en liten ekonomiavdelning behöver du både kunna samarbeta och vara kommunikativ.

Brightby Bemanning:

Brightby Bemanning är Meritminds erbjudande av högkvalitativa bemanningstjänster inom ekonomi, bank, finans och försäkring. Meritmind är specialister på kvalificerade ekonomitjänster och datadriven styrning. Vi är ledande inom vår nisch och har förmodligen branschens största nätverk av ekonomer. Varje år söker ca 18 000 kandidater jobb via oss. Vi är i dagsläget 370 anställda, omsätter en halv miljard och är verksamma på olika orter i Sverige. Vår värderingsstyrda organisation kombinerar det kommersiella med omtanke. Läs mer på meritmind.se

Ansökan:

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef:

Jenny Österberg, jenny.osterberg@meritmind.se

Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt. Se till att namn och kontaktuppgifter finns med i ditt CV. Det är endast möjligt att bifoga ett dokument.

Meritmind arbetar kompetensbaserat för att främja en objektiv och icke-diskriminerande konsultprocess. Detta innebär bland annat att du kommer att få göra arbetspsykologiska tester om du går vidare till intervju i denna process och att du inte behöver skicka in ett personligt brev.

Tänk på detta innan du skickar in din ansökan (i enlighet med GDPR-lagstiftningen)

  • Din ansökan ska ej innehålla personuppgifter kring civilstatus, familjesituation/barn, etniskt ursprung, ålder, politiska åsikter, religiös eller filosofisk övertygelse, medlemskap i fackförening, hälsa eller sexuell läggning.

Välkommen med din ansökan!

Tjänsten är tillsatt.

Prenumerera på Lediga tjänster

Prenumerera på lediga tjänster. Du får då informationen direkt i inboxen.

Prenumerera