Financial Controller till konsultuppdrag i Malmö

Malmö Heltid

Just nu söker vi för uppdrag till  kund i Malmö dig som är Financial Controller  

Meritmind fortsätter hjälpa kunder att nå framgång, just nu har vi extra spännande uppdrag tillgängliga för dig som antingen är intresserad av att testa på rollen som konsult eller som idag driver egen konsultverksamhet och som är på jakt efter uppdraget där du kan komma att göra stor skillnad.  

Till vår kund med framgångsrik internationell verksamhet söker vi nu förstärkning i form av en Financial Controller att täcka upp för en tillfällig vakans.  

Uppdraget som är på heltid har tillträde omgående och en varaktighet på ca 6 månader.

Huvudsakliga arbetsuppgifter: 

Som Financial Controller hos vår kund kommer du att ansvara för den övergripande ekonomistyrningen och rapporteringen i bolaget. I detta ingår bland annat 

  • Ansvar för redovisning 
  • Månads-, kvartals-och årsbokslut 
  • Budget- och prognosarbete
  • Analys och rapportering 
  • Utveckla och säkerställa processer 

Även andra arbetsuppgifter kan komma att ingå i rollen.  

Kvalifikationer och erfarenhet 

Troligtvis har den vi söker en högskoleexamen med ekonomisk inriktning eller motsvarande. För att lyckas i rollen bör du ha minst 5 års arbetslivserfarenhet, goda kunskaper inom redovisning, bokslut och erfarenhet av att arbeta med ekonomisk analys och rapportering.
Du har goda it-erfarenheter, särskilt inom ekonomisystem samt goda kunskaper i Officepaketet, i synnerhet i Excel, vidare har du mycket goda kunskaper i SAP.  Du har mycket goda kunskaper i svenska och engelska. 

Personliga egenskaper 

Rätt person för uppdraget är ansvarskännande, kvalitetsmedveten och noggrann. Du är van vid att ta egna initiativ inom ditt område. 

Du har lätt för att tänka strategiskt och har en god analytisk förmåga. Lika viktig är din förmåga att samarbeta med andra. 

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Anna Alenryd på 070-764 81 04, anna.alenryd@meritmind.se 

Tänk på detta innan du skickar in din ansökan (i enlighet GDPR-lagstiftningen)

  • Din ansökan ska ej innehålla personuppgifter kring civil-status, familjesituation/barn, etniskt ursprung, politiska åsikter, religiös eller filosofisk övertygelse, medlemskap i fackförening, hälsa eller sexuell läggning
  • Se till att namn och kontaktuppgifter står med på ditt CV

Välkommen med din ansökan!

Ansök till denna tjänst