Inkassohandläggare till Kredinor, Stockholm

Stockholm Heltid

Äntligen! Nu rekryterar vi för Kredinor AB ´s räkning en Inkassohandläggare.
Har du erfarenhet av att arbeta kundnära samt relationsbyggande och drivs av att få jobba i ett ungt och framåtlutat bolag? Är du självgående och initiativtagande samt har en god kommunikativ förmåga och vill jobba affärsnära i ett tillväxt bolag med korta beslutsvägar och med ett sammansvetsat team där du får vara med och fatta beslut? Läs vidare, detta kan vara den rätta tjänsten för dig!

I och med den framfart och tillväxt Kredinor haft sedan start behöver de nu utöka teamet ytterligare i form av flera duktiga kollegor. Som Inkassohandläggare hos Kredinor utgör du kärnan av bolaget där din insats har stor betydelse – du hjälper människor till en bättre och mer stabil ekonomi. Med telefonen som främsta verktyg etablerar du kontakt med kunder där du med ett strukturerat och engagerat förhållningssätt hjälper dem vidare i deras ärenden.

Huvudsakliga uppgifter:

 • Hantera inkommande och utgående telefonsamtal med slutkunder
 • Bedöma och utforma kundanpassade betalningsplaner
 • Besvara och hantera ärenden via mail från slutkunder
 • Ha kontakt med diverse myndigheter och ombud
 • Andra förekommande administrativa arbetsuppgifter inom tjänsten
 • Bidra till att utveckla rutiner och processer för att kvalitésäkra fortsatt arbete

Vi söker dig som:
Idag arbetar i en kund- och servicefokuserad roll men är redo att ta steget vidare och komma till en arbetsplats där du får mer inflytande, jobba än närmare verksamheten och där du fortsätter bidra till bolagets framgångssaga.
Du har:

 • Avslutad gymnasieutbildning
 • Tidigare arbetslivserfarenhet från kundtjänst eller krav-/ kredithandläggare, kundrådgivare. Alternativt en liknande tjänst inom bank/finans. Erfarenhet av inkasso är meriterande men inte ett måste.
 • Kommunicerar obehindrat på svenska och engelska i såväl tal som skrift.
 • Vana av att använda telefon som arbetsredskap
 • God datorvana och är flink på system. Kredinor arbetar i Aptic.

För att lyckas och trivas i rollen är du:
Genuint intresserad av människor och service. Du är nyfiken och självgående där du tar ansvar för dina arbetsuppgifter och driver ärenden vidare mot mål. Du är strukturerad i din arbetsmetod samt förmår att jobba effektivt utan att tumma på kvalitén. Vidare är du en problemlösare som drivs av att leda och bidra till förbättringsarbete. Som person är du prestigelös och flexibel samt har lätt för att kommunicera med såväl kollegor som externa kontakter. Du är helt enkelt en härlig lagspelare

Anställningen är en tillsvidaretjänst på heltid med start så snart som möjligt eller efter överenskommelse. Kredinor erbjuder möjlighet för sina anställda att jobba hemma två dagar i veckan och har flera generösa förmåner. Observera att det i Kredinors rekryteringar förekommer bakgrundskontroll. 

Om Kredinor
Kredinor startade sin etablering i Sverige i april 2019 och har genomgått en spännande tillväxtresa under de senaste åren. Kredinor Sverige är en del av Kredinor AS som är Norges äldsta inkassobolag och har funnits sedan 1876. Koncernen har ca 600 anställda och finns i Norge, Sverige, Finland och Danmark. Med ett stort utbud av finansiella tjänster hanterar Kredinor 1,8 miljoner ärenden årligen åt 9600 klienter.

Kredinor Sverige är ett tillväxtbolag inom inkasso som vill förändra branschen bland annat genom att utmana normer och tankesätt.
I dagsläget är de ca 30 anställda och sitter i ljusa och fräscha lokaler i Hammarby Sjöstad, bara 10 minuters promenad från Gullmarsplan.

Ansökan:
För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef: Elma Hadziefendic på elma.hadziefendic@meritmind.se

Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt. Se till att namn och kontaktuppgifter finns med i ditt CV. Det är endast möjligt att bifoga ett dokument. Meritmind arbetar kompetensbaserat för att främja en objektiv och icke-diskriminerande konsultprocess. Detta innebär bland annat att du kommer att få göra arbetspsykologiska tester om du går vidare till intervju i denna process och att du inte behöver skicka in ett personligt brev.

Tänk på detta innan du skickar in din ansökan (i enlighet med GDPR-lagstiftningen)
Din ansökan ska ej innehålla personuppgifter kring civilstatus, familjesituation/barn, etniskt ursprung, ålder, politiska åsikter, religiös eller filosofisk övertygelse, medlemskap i fackförening, hälsa eller sexuell läggning.

Välkommen med din ansökan!

Tjänsten är tillsatt.