Interim CFO sökes till uppdrag hos vår kund i Linköping

Linköping Heltid

Söker du ett deltidsuppdrag (2 dagar i veckan) och har flera års erfarenhet av CFO roller? Trivs du i en roll där du har ett helhetsansvar över ekonomifunktionen, samtidigt som du stöttar verksamheten och är spindeln i nätet?

Huvudsakliga ansvarsområden:

  • Månadsbokslut
  • Diverse löpande uppgifter
  • Prognos
  • Budgetarbete
  • Förkalkyler system
  • Efterkalkyler och analys av avvikelser i materialkostnad och nedlagd tid
  • Prissättning och policy
  • Omsättning lager

Kvalifikationer och erfarenhet:
Du har en akademisk examen, exempelvis civilekonom eller annan likvärdig utbildning. Utöver detta har du flera års erfarenhet av såväl redovisningsarbete som CFO roller. Du känner dig trygg i att ta fram och rapportera månadsbokslut, periodiseringar, stötta andra avdelningar genom att bla räkna på projekt, lagerhantering och prissättning. Utöver detta finns också ett kommande fokus på för- och efterkalkyler, analys av avvikelser, prissättning och policy samt omsättning lager.

För att trivas i rollen krävs erfarenhet av liknande arbete, nyfikenhet och driv.

Erfarenhet av Visma administration och Rekyl är meriterande men inget krav.

Personliga egenskaper:
Du är en noggrann person som trivs att ha flera bolar i luften. Du kommer till rätta när du har ett stort ansvar och en stor variation i arbetet. Utöver detta är du lugn och positiv och gillar att driva frågor och projekt framåt.

Om Meritmind:
Meritmind är specialister på kvalificerade ekonomitjänster och datadriven styrning. Vi erbjuder tjänster inom förändringsledning, rekrytering, konsultlösningar och kompetensutveckling. Vi är ledande inom vår nisch och har förmodligen branschens största nätverk inom ekonomi. Varje år söker ca 18 000 kandidater jobb via oss. Vi är i dagsläget ca 370 anställda och omsätter ca en halv miljard.  Vår värderingsstyrda organisation kombinerar det kommersiella med omtanke. Läs mer på meritmind.se

Ansökan: 
För mer information om konsultuppdraget är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef:

Isabella Björling på mail Isabella.Bjorling@meritmind.se

Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt. Se till att namn och kontaktuppgifter finns med i ditt CV och det är endast möjligt att bifoga ett dokument.

Meritmind arbetar kompetensbaserat för att främja en objektiv och icke-diskriminerande konsultprocess.

Tänk på detta innan du skickar in din ansökan (i enlighet med GDPR-lagstiftningen)

  • Din ansökan ska ej innehålla personuppgifter kring civilstatus, familjesituation/barn, etniskt ursprung, ålder, politiska åsikter, religiös eller filosofisk övertygelse, medlemskap i fackförening, hälsa eller sexuell läggning.

Välkommen med din ansökan!

Ansök till denna tjänst