Interim controller till kund i Stockholm 

Stockholm Heltid

Vi söker en interim controller för ett deltidsuppdrag (50%) med start i början av december alternativt mot mitten av januari för ett 5-6 månaders uppdrag till ett bolag som utvecklar och bygger bostäder. I denna roll kommer man arbeta nära projektledare, förvaltare och regionchef men rapportera till avdelningscontroller.

Huvudsakliga arbetsuppgifter och ansvarsområden som interim controller:

  • Ekonomisk uppföljning för projekt (successiv vinstavräkning) i SAP
  • Budget, prognos och utfall samt rapportering
  • Risk- och möjlighetsanalyser
  • Analys och uppföljning av byggrättsportföljen
  • Kapitalbindning, kassaflöde
  • Stötta i enklare ekonomiska förvaltningsfrågor
  • Ha baskunskaper inom olika typer av momsfrågor (omvänd byggmoms och investeringsmoms) samt skattehantering och vid behov informera/utbilda organisationen i dessa frågor.
  • Viss koncernredovisning och rapportering (Cognos)

Kvalifikationer och erfarenhet:
Vi söker dig som är interim controller och som gärna arbetat med revision i 2-3 år, alternativt har goda/gedigna kunskaper inom redovisning och jobbat med bokslut, cashflow samt har en förståelse för hur moms och skatt. Om du har erfarenhet från bygg eller entreprenadbranschen är detta meriterande. Du har F-skattsedel alternativt vill gå in i en projektanställning på 50%.

Om kunden:
Kunden är ett bolag som utvecklar och bygger bostäder

Placeringsort: Stockholm

Ansökan:
I detta konsultuppdrag samarbetar företaget med Meritmind. För mer information eller frågor är du välkommen att kontakta ansvarig Konsultchef Linda Ekwing på Meritmind på telefonnummer: 070-699 07 42 eller mail: Linda.Ekwing@meritmind.se

Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt. Se till att namn och kontaktuppgifter finns med i ditt CV. Det räcker att du bifogar ditt CV. Detta konsultuppdrag kan du söka så länge annonsen finns tillgänglig på vår hemsida.

Tänk på detta innan du skickar in din ansökan (i enlighet med GDPR-lagstiftningen)

  • Din ansökan ska ej innehålla personuppgifter kring civilstatus, familjesituation/barn, etniskt ursprung, ålder, politiska åsikter, religiös eller filosofisk övertygelse, medlemskap i fackförening, hälsa eller sexuell läggning.

Välkommen med din ansökan!

Tjänsten är tillsatt.