Interim Project Controller för internationellt bolag i Lund

Lund Heltid

Vi söker dig som är Project Controller och är tillgänglig för konsultuppdrag  

Meritmind fortsätter att hjälpa sina kunder och kandidater att nå framgång och just nu har vi extra spännande uppdrag tillgängliga för dig som antingen är intresserad av att testa på rollen som konsult eller som idag driver egen konsultverksamhet och som är på jakt efter uppdraget där du kan komma att göra stor skillnad.   

Just nu söker vår kund tillfällig förstärkning i form av en Project Controller för att tillsammans med CFO och redovisningschef säkerställa korrekt projektredovisning. Kunden är ett internationellt bolag med huvudkontor i Lund.

 

Huvudsakliga arbetsuppgifter och ansvarsområden:

  • Granska och säkerställa att projekten korrekt intäkts- och kostnadsförs
  • Succesiv vinstavräkning

Även andra arbetsuppgifter kan komma att ingå i rollen.   

Kvalifikationer och erfarenhet 
Du bör ha tidigare erfarenhet av Project Controlling och Project Accounting inklusive succesiv vinstavräkning. Då bolaget verkar i en internationell miljö är det också viktigt att du är van och bekväm med att utrycka dig på engelska. Erfarenhet från revision är ett plus.

Personliga egenskaper 
Rätt person för uppdraget är ansvarskännande, kvalitetsmedveten och noggrann. Du är van vid att arbeta självständigt, ta egna initiativ inom ditt område och tycker om att dela med dig av din kunskap.

Uppdraget är initialt på 3 månader med sannolikhet för förlängning. Det ges möjlighet för en längre sommarsemester om så önskas.   

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Anna Alenryd anna.alenryd@meritmind.se  070-764 81 04 eller Jenny Heffler jenny.heffler@meritmind.se  070-422 78 61 

Tänk på detta innan du skickar in din ansökan (i enlighet med nya GDPR-lagstiftningen)

  • Din ansökan ska ej innehålla personuppgifter kring civilstatus, familjesituation/barn, etniskt ursprung, ålder, politiska åsikter, religiös eller filosofisk övertygelse, medlemskap i fackförening, hälsa eller sexuell läggning
  • Se till att namn och kontaktuppgifter finns med i ditt CV
  • Det räcker att du bifogar ditt CV. Vi använder ej personligt brev i våra processer.

Tjänsten är tillsatt.