Interim Senior Accountant, Göteborg

Göteborg Heltid

Meritmind söker nu för kunds räkning en Senior Accountant till ett spännande bolag i fina lokaler i centrala Göteborg! Rollen är ett konsultuppdrag som löper fram till årsskiftet, med möjlighet till förlängning. Vi ser gärna att du har möjlighet att starta uppdraget under juni månad, men det ges möjlighet till att vara ledig under en stor del av juli. 

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

Som Senior Accountant blir du en del av ett team på 5 personer och rapporterar till redovisningschefen. I rollen arbetar du med löpande bokföring, leverantörsreskontra, moms- och skattedeklarationer, månadsbokslut och valutahantering. Du stöttar dina kollegor vid behov och samarbetar även tätt med bolagets business controllers. I denna roll ges det möjlighet att till viss del arbeta hemifrån.

Kvalifikationer och erfarenhet:

För att lyckas i uppdraget ser vi att du är trygg i dina redovisningskunskaper, tycker om att arbeta operativt och i team. Du är prestigelös och nyfiken på att lära dig nytt.

Är det dig vi söker för uppdraget? Skicka in din ansökan så snart som möjligt då vi arbetar med löpande urval.

Om Meritmind:

Meritmind är specialister på kvalificerade ekonomitjänster och datadriven styrning. Vi har ett starkt varumärke, är marknadsledande inom vår nisch och erbjuder tjänster inom förändringsledning, rekrytering, konsultlösningar och kompetensutveckling. Meritmind grundades år 2000, har ca 370 anställda, omsätter ca en halv miljard och finns i Stockholm, Göteborg, Malmö, Västerås, Linköping och Jönköping. Läs mer på https://meritmind.se/

För mer information om konsultuppdraget är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Olivia Engberg på telefonnummer 076–5112928 eller olivia.engberg@meritmind.se

Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt. Se till att namn och kontaktuppgifter finns med i ditt CV och det är endast möjligt att bifoga ett dokument.

Meritmind arbetar kompetensbaserat för att främja en objektiv och icke-diskriminerande konsultprocess.

Tänk på detta innan du skickar in din ansökan (i enlighet med GDPR-lagstiftningen)

  • Din ansökan ska ej innehålla personuppgifter kring civilstatus, familjesituation/barn, etniskt ursprung, ålder, politiska åsikter, religiös eller filosofisk övertygelse, medlemskap i fackförening, hälsa eller sexuell läggning.

Välkommen med din ansökan!

Tjänsten är tillsatt.

Prenumerera på Lediga tjänster

Prenumerera på lediga tjänster. Du får då informationen direkt i inboxen.

Prenumerera