Junior financial controller sökes till modebolag!

Stockholm Heltid

Nu söker vi en junior financial controller som vill vara med på en tillväxtresa på ett prestigefullt svenskt modebolag som tillverkar och säljer  högkvalitativa kläder till de mest välkända varuhusen i världen. Bolaget är dessutom världsledande vad gäller hållbarhet och använder idag nästintill 100% hållbart och naturligt material i sina produkter.

Vad innebär rollen?
I rollen som ekonomiansvarig på bolaget kommer du att vara mellanhanden mellan bolaget och redovisningsbyrån som sköter den löpande redovisningen och boksluten. Fokus i rollen kommer ligga på analyser, prognoser och budgetering samt rapportering och presentation av resultat, balans, kassaflöde och försäljning. Samtidigt jobbar du kontinuerligt med processer och effektivisering i arbetet och har uppföljning med styrelse och ledning för att leda företaget framåt.

Vem är du?
Vi söker dig som har en högskole- eller universitetsexamen inom ekonomi.
Du har troligtvis minst 3-5 års erfarenhet av kvalificerad redovisning men vill ta nästa steg i karriären och ha en mer övergripande roll som ekonomiansvarig där du får utveckla din analytiska förmåga. Du bör han kunskap om den löpande redovisningen för att förstå hela det transaktionella flödet och kunna ta en mer övergripande och analytisk roll.
Du är kommunikativ, hjälpsam och tycker om att ha många kontaktytor, samt är förstående och har ett konsultativt och pedagogiskt förhållningssätt mot olika parter. Det är viktigt att du tycker om och känner dig bekväm i att hålla presentationer och framföra dina analyser och rapporter för dina kollegor
Du talar och skriver dessutom engelska obehindrat

Anställning och placering
Du kommer sitta i trevliga lokaler mitt i Stockholm City tillsammans med ca 12 kollegor.
Start är omgående, gärna i mars månad och vi ser gärna att du vill bli överrekryterad efter ca 6 månader om allt känns bra för alla parter. Inledningsvis kommer du att vara konsult på Meritmind/Brightby, men som sagt finns det mycket goda chanser för överrekrytering.

Som konsult på Brightby Bemanning har du en trygg anställning som omfattas av kollektivavtal. Självklart har vi också förmåner som försäkringar, friskvårdsbidrag, företagshälsovård och tillgång till förmånsportalen Benify
Vi erbjuder ett stort utbud av utbildningar och seminarium samt föreläsningar och konsultträffar. Utöver detta har du som konsult tillgång till ett digitalt utbildningsverktyg för att effektivisera din vardag och få kompetensutveckling på ett enkelt och snabbt sätt. Allt för att du ska få möjlighet att kompetensutvecklas och trivas i din roll som konsult.

Brightby Bemanning är Meritminds erbjudande av högkvalitativa bemanningstjänster inom ekonomi, bank, finans och försäkring. Meritmind är specialister på kvalificerade ekonomitjänster och datadriven styrning. Vi är ledande inom vår nisch och har förmodligen branschens största nätverk av ekonomer. Varje år söker ca 18 000 kandidater jobb via oss. Vi är i dagsläget 370 anställda och omsätter över en halv miljard. Vår värderingsstyrda organisation kombinerar det kommersiella med omtanke. Läs mer på meritmind.se

Ansökan
För mer information är du välkommen att kontakta Carolina Löfgren på carolina.lofgren@meritmind.se, alt 0703-676703.
Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt. Denna tjänst kan du söka så länge annonsen finns tillgänglig på vår hemsida.

Brightby Bemanning arbetar kompetensbaserat för att främja en objektiv och icke-diskriminerande rekrytering. Detta innebär bl.a. att du kommer att få göra arbetspsykologiska tester om du går vidare till intervju i denna process.

Tänk på detta innan du skickar in din ansökan (i enlighet GDPR-lagstiftningen)

  • Din ansökan ska ej innehålla personuppgifter kring civil-status, familjesituation/barn, etniskt ursprung, politiska åsikter, religiös eller filosofisk övertygelse, medlemskap i fackförening, hälsa eller sexuell läggning
  • Se till att namn och kontaktuppgifter står med på ditt CV

Välkommen med din ansökan!

Ansök till denna tjänst