Projektcontroller, Kungälv

Kungälv Heltid

Meritmind söker nu en projektcontroller med redovisningserfarenhet till vår attraktiva kund i Kungälv.

Tjänsten är initialt ett konsultuppdrag med stor möjlighet till anställning hos kundföretaget för rätt person. Rollen som projektcontroller är ny i koncernen och innebär fina utvecklingsmöjligheter inom projektcontrolling, för dig som vill ta nästa steg i din karriär och kombinera redovisning och controlling.

Är du en person som är självgående, kommunikativ och har ett par års erfarenhet som redovisningsekonom och känner dig trygg med projektredovisning, då är det dig vi söker!

Huvudsakliga arbetsuppgifter: 

  • Projektuppföljning
  • Projektredovisning
  • Försäkringsärenden
  • Bokslutsarbete
  • Avstämningar

Rollen innebär även att man är behjälplig med övriga arbetsuppgifter inom ekonomifunktionen såsom betalningar, löpande redovisning med mera. Detta är en heltidstjänst med viss möjlighet att jobba hemifrån, resor i tjänsten kan förekomma.

Placeringsort: Kungälv

Vem är du? 

Vi söker dig som har god erfarenhet av projektcontrolling och trivs med att arbeta nära projektledarna. Vi ser gärna att du kan addera kompetens i projekten och har förståelse kring projektredovisning men behöver inte vara expert. Du är duktig på att arbeta strukturerat och sätter värde i att finna effektiva lösningar på problemen. Du har erfarenhet av liknande roll och har relevant utbildning. Som person är du en lagspelare som gärna ”hugger i där det behövs” och som är engagerad och prestigelös.

Vad kan vi erbjuda dig? 

Våra kunder varierar i storlek och finns inom flertalet branscher, varav en del med internationell verksamhet, så du får en varierad och spännande vardag. Vi kan erbjuda en trygg anställning, en möjlighet att jobba med attraktiva varumärken, kompetensutveckling och en stark intern gemenskap i form av sociala aktiviteter så som frukostar, konferenser och kick-offer.

Om Meritmind

Meritmind är specialister på kvalificerade ekonomitjänster och datadriven styrning. Vi erbjuder tjänster inom förändringsledning, rekrytering, konsultlösningar och kompetensutveckling. Vi är ledande inom vår nisch och har förmodligen branschens största nätverk inom ekonomi, bank, finans och försäkring. Varje år söker ca 18 000 kandidater jobb via oss. Vi är i dagsläget ca 370 anställda och omsätter ca en halv miljard.  Vår värderingsstyrda organisation kombinerar det kommersiella med omtanke. Läs mer på meritmind.se

 

 

Ansökan

För mer information om tjänsten kontakta konsultchef Olivia Engberg på olivia.engberg@meritmind.se. Intervjuer och urval kommer att ske löpande så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt.

Meritmind arbetar kompetensbaserat för att främja en objektiv och icke-diskriminerande rekrytering. Detta innebär bl.a. att du kommer att få göra arbetspsykologiska tester om du går vidare till intervju i denna process.

Tänk på detta innan du skickar in din ansökan (i enlighet med nya GDPR-lagstiftningen)

  • Din ansökan ska ej innehålla personuppgifter kring civilstatus, familjesituation/barn, etniskt ursprung, ålder, politiska åsikter, religiös eller filosofisk övertygelse, medlemskap i fackförening, hälsa eller sexuell läggning.
  • Se till att namn och kontaktuppgifter finns med i ditt CV.
  • Det är endast möjligt att bifoga ett dokument så lägg gärna CV och eventuellt personligt brev i samma fil.
  • Din ansökan skickas när du valt fil och klickar på öppna.

Välkommen med din ansökan!

Tjänsten är tillsatt.