Junior redovisningskonsult till Eden & Co

Heltid

Vi söker efter dig som vill arbeta som junior verksamhetsutvecklande redovisningskonsult på Eden & Co. Kanske har du några års erfarenhet av redovisning och vill nu hitta en arbetsgivare att växa med där du får utvecklas och bredda din kompetens.

Huvudsakliga arbetsuppgifter och ansvarsområden

Nu finns det möjlighet för dig som vill ta nästa steg i din karriär i en varierande och fantastiskt rolig tjänst där du får arbeta med kunder som är många av de bästa företagen i Mälardalen. Du blir en del av ett team med erfarna och motiverade kollegor med mycket kompetens att dela med sig av. Dessutom får du chansen att vara med och utveckla Eden & Cos kunder och processer inom ekonomiområdet samt Eden & Co som företag.

Som junior konsult kommer du att få skapa din egen resa i din egen takt. Målet är ett helhetsansvar för dina uppdrag med allt från redovisning, bokslut och kvalificerad rådgivning.

– Kul, eller hur?

Kvalifikationer och erfarenhet

Du har förmodligen ett intresse för ekonomi och en passande utbildning inom området. Har du dessutom erfarenhet från konsultbranschen ser vi det som meriterande. Viktigast av allt är ändå att du nu har ambitionen att växa, lära dig och utvecklas inom området.

Personliga egenskaper

Vi tror att du känner igen dig i beskrivningen klok, serviceinriktad och trygg. Du har många gånger haft nytta av ditt inre driv, tankeskärpa och samarbetsförmåga. Du gillar även att umgås och skratta tillsammans med dina arbetskompisar.

Placeringsort : Västerås
Om Eden & Co

Eden & Co har skapats utifrån en dröm och ett engagemang för företagande. Vi vet hur det är att vara företagare själva och vad man behöver för att kunna ta rätt beslut i rätt tid. Hos oss stöttar du kunden i mycket mer än bara siffror, du blir en del av deras vardag.

Vad erbjuder företaget dig?

Hos Eden & Co väljer du själv din utvecklingstakt, det är bara din ambition som sätter gränsen. Utöver att företaget verkligen satsar på kompetensutveckling blir du dessutom del av ett härligt tight gäng som stöttar varandra. Du kommer in på företaget i en tillväxtfas och där engagemanget och drivet är högt även hos dina kollegor. Ditt nya kontor ligger dessutom i hemtrevliga lokaler i mysiga Kopparlunden.

Det är  på Eden & Co som du kommer att få bredda din kunskap och stilla din nyfikenhet. Våra kunder är bland de bästa i Mälardalen och vi är stolta över den höga kompetens vi kan erbjuda dem, att leverera något annat än det bästa finns inte för oss.

Ansökan

I denna rekryteringsprocess samarbetar företaget med Meritmind. För mer information är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult på Meritmind:

Caroline Ollas, caroline.ollas@meritmind.se 072 014 33 19

För vidare information om tjänsten går det även bra att kontakta Eden& Co direkt:

Emma Wegerman, emma.wegerman@edenco.se 070 770 34 71

Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt. Denna tjänst kan du söka så länge annonsen finns tillgänglig på vår hemsida.

Meritmind arbetar kompetensbaserat för att främja en objektiv och icke-diskriminerande rekrytering. Vid de flesta tillsättningar görs också en Bakgrundskontroll.

 

Tänk på detta innan du skickar in din ansökan (i enlighet med GDPR-lagstiftningen)

  • Undvik känsliga personuppgifter som civilstatus, familjesituation/barn, etniskt ursprung, ålder, politiska åsikter, religiös eller filosofisk övertygelse, medlemskap i fackförening, hälsa eller sexuell läggning i din ansökan.
  • Det är endast möjligt att bifoga ett dokument så lägg gärna CV och eventuellt personligt brev i samma fil.

Välkommen med din ansökan!

Tjänsten är tillsatt.