Junior Controller, Stockholm

Stockholm Heltid

Brightby söker nu för kunds räkning en Junior Controller. Kunden med säte i Täby är en ledande leverantör av produkter inom forskning och diagnostik med kontor i Norden och USA.

Du kommer bli en del i grupp om fyra personer, CFO, ekonomichef samt två redovisningsekonomer. Samtliga fyller en viktig funktion och har sina ansvarsområden men verkar tillsammans som ett lag för att nå mål. Tillsammans bidrar ni till företagets fortsatta framgång.

Som Junior Controller kommer du att jobba brett och stötta i att utveckla processer inom ekonomi och controlling funktionen. Med hjälp av analys och system kommer du bidra till att finna potentiella vägar för hur företaget kan utvecklas och bli starkare.

Arbetsuppgifter och ansvar:

  • Ta fram budget- och prognosunderlag, kostnadsuppföljningar och ekonomiska analyser
  • Upprätta ekonomiska rapporter till ledning och styrelse
  • Utveckla och effektivisera processer och rutiner inom ekonomi
  • Utveckla rapportering och nyckeltal

Som person ser vi att du är en nyfiken och driven lagspelare samtidigt som du har ett öga för detaljer och därmed är analytisk samt noggrann. Du trivs med eget ansvar och har en förmåga att upptäcka nya möjligheter. Du är fling på system och använder naturligt digitala metoder för att underlätta processer och utveckling. Du kommer att ha nytta av att ha ett kommersiellt perspektiv i ditt arbete. Vidare trivs du också i en högpresterande miljö och har en positiv och flexibel inställning till förändringar.

Vi ser att du har relevant ekonomiutbildning samt minst 2 års arbetslivserfarenhet inom Controlling. Du har en grund inom området och är nu redo att ta nästa steg för att kunna fortsätta utvecklas i karriären.

Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt. För mer information är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Elma Hadziefendic på elma.hadziefendic@meritmind.se

 

Ansökan

Tänk på detta innan du skickar in din ansökan (i enlighet med nya GDPR-lagstiftningen) 

  • Din ansökan ska ej innehålla personuppgifter kring civilstatus, familjesituation/barn, etniskt ursprung, ålder, politiska åsikter, religiös eller filosofisk övertygelse, medlemskap i fackförening, hälsa eller sexuell läggning. 
  • Se till att namn och kontaktuppgifter finns med i ditt CV. 
  • Det är endast möjligt att bifoga ett dokument så lägg gärna CV och eventuellt personligt brev i samma fil. 
  • Din ansökan skickas när du valt fil och klickar på öppna. 

Välkommen med din ansökan!

Tjänsten är tillsatt.