Kvalificerad ekonomiassistent till Forever Living, Mölndal

Mölndal Heltid

Har du flerårig erfarenhet av rollen som ekonomiassistent och skulle vilja bli en del av ett välkänt, globalt och framgångsrikt företag i Mölndal? I denna roll kommer du bli en del av ett bolag där glädje, engagemang, mod och samarbete är betydelsefulla ledord?

Forever Living längtar efter att få välkomna dig till sitt dedikerade ekonomiteam! 

Tjänsten är ett konsultuppdrag på ca 6 månader med goda chanser till överrekrytering om alla parter är nöjda. Den är på heltid med tillträde omgående eller enligt överenskommelse.

Arbetsuppgifter:

Ditt team består av fem personer, Finance manager, två redovisningsekonomer och två ekonomiassistenter. Alla på ekonomiavdelningen arbetar med ett eget land (med symbolisk flagga på skrivbordet) där bland annat nedan arbetsuppgifter ingår:

  • Den löpande redovisningen.
  • Leverantörsreskontran
  • Avstämning konto vid månadsbokslut för ditt land
  • Rapportering till Skatteverket för ditt land.
  • Delta i projekt.
  • Utbetalning av provision till återförsäljarna

Utöver detta kommer du vara ett stöd till resten av organisationen och till våra återförsäljare.

Vem är du?

Du har ett stort självledarskap med ögat på målet och du arbetar noggrant och strukturerat. Du är även en sann lagspelare där du bidrar med din positiva energi och goda problemlösningsförmåga. Du delar gärna och generöst med dig av dina idéer och erfarenheter och tvekar inte att kavla upp ärmarna för att hjälpa en kollega vid behov. Dessutom gillar du att ha kul på jobbet och känna glädje i arbetet. Du tror precis som vi att goa skratt vid kaffeautomaten ger ny energi och fin och viktig gemenskap, vilket i sin tur, på ett enkelt sätt skapar samarbete i det vardagliga arbetet.

Självklart kommunicerar du väl på svenska och engelska och har någon form av eftergymnasial utbildning inom ekonomi.

Erfarenhet:
  • Minst tre års praktisk erfarenhet av kvalificerad redovisning.
  • Gärna kunskap om gällande redovisnings- och skatteregler i andra nordiska länder.
  • Erfarenhet från förbättringsarbete kring redovisningsprocesser.
  • God systemkunskap, gärna erfarenhet från Microsoft Nav/Dynamics 365 Business Central.
Om Forever Living:

Företaget startades för drygt 40 år sedan av den amerikanske eldsjälen Rex Maughan och kom till Skandinavien 20 år senare. Forever Living Products har idag verksamhet i drygt 160 länder och är ett av Skandinaviens största direkthandelsföretag inom hälso- och hudvårdsprodukter. Från kontoret i Mölndal stödjer de sina återförsäljare i Sverige, Norge, Finland och Danmark. Läs mer http://foreverliving.se

Om Brightby:

Brightby Bemanning är Meritminds erbjudande av högkvalitativa bemanningstjänster inom ekonomi, bank, finans och försäkring. Meritmind är specialister på kvalificerade ekonomitjänster och datadriven styrning. Vi är ledande inom vår nisch och har förmodligen branschens största nätverk av ekonomer. Varje år söker ca 18 000 kandidater jobb via oss. Vi är i dagsläget 370 anställda och omsätter en halv miljard. Vår värderingsstyrda organisation kombinerar det kommersiella med omtanke. Läs mer på http://Meritmind

Ansökan

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef  Jenny Österberg jenny.osterberg@meritmind.se. Intervjuer och urval kommer att ske löpande varför vi önskar din ansökan så snart som möjligt. Brightby Bemanning arbetar kompetensbaserat för att främja en objektiv och icke-diskriminerande rekrytering. Detta innebär bl.a. att du kommer att få göra arbetspsykologiska tester om du går vidare till intervju i denna process. 

Tjänsten är tillsatt.