Löneadministratör till Nobina, Göteborg

Heltid

Har du arbetat med lön i några år och känner dig redo för nästa steg i karriären som löneadministratör? Vill du bli en del av ett härligt team med gott samarbete på ett börsnoterat bolag i framkant? Om ditt arbetssätt präglas av positivitet, initiativtagande och ett gott samarbete kan du vara helt rätt för rollen. Detta är en direktrekrytering vilket innebär att du kommer att bli anställd av Nobina.

Ansvarsområde:
Som löneadministratör kommer du tillsammans med dina kollegor att hantera ungefär 9000 löner för Nobinas svenska bolag. Du kommer självständigt ansvara för löneadministrationen för ett geografiskt område och supportera chefer ute i verksamheten. Du kommer att hantera tjänstemannalöner och tolka kollektivavtal inom Bussbranschen. Arbetsuppgifterna innefattar också att hantera statistik och rapporter, säkerställa GDPR efterlevnad, följa upp skattelagstiftningen och hantera ärenden från medarbetare avseende lönefrågor.

Kvalifikationer och erfarenhet:
Vi söker dig som har minst 2-5 års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Du har arbetat med löner för både kollektivanställda och tjänstemän och känner dig bekväm med hela flödet. Arbetet kräver goda kunskaper om lagar och avtal inom personalområdet samt goda kunskaper i både det svenska och i det engelska språket. Vi tror också att du som söker är systemvan, gärna med ett intresse och/eller erfarenhet av systemförvaltning. Man kommer att arbeta i bland annat lönesystemet Aditro L, vilket inte är ett krav men självklart en bonus om du arbetat i tidigare.

Personliga egenskaper:
För att passa in i kulturen är det viktigt att du som söker har ett positivt synsätt, ett starkt driv och trivs med att arbeta i en dynamisk miljö. Trots att du självständigt driver ditt arbete framåt är det viktigt att du lyfter blicken och arbetar tillsammans med ditt team. Att arbeta teamorienterat och skapa ett gott samarbete är troligen något som faller sig naturlig för dig. Dessutom ser vi gärna att du är en person som har en ständig vilja till att utveckla och driva förändringar. Kombinationen av att ta egna initiativ och samtidigt få med gruppen i arbetet är något som värdesätts högt.

Som Löneadministratör på Nobina erbjuds du:

  • Du blir en del av ett marknadsledande, snabbrörligt börsnoterat bolag i framkant. Här arbetar man med stort fokus på proaktivitet och bevakar kontinuerligt den tekniska utvecklingen i omvärlden för att ligga steget före.
  • Du blir varmt välkomnad till ett härligt team som värdesätter ett gott samarbete.
  • Förmåner så som friskvårdsbidrag samt ersättning för alla kostnader som ryms inom högkostnadsskyddet.

Om Nobina
Vi är Nobina. Med 12 000 medarbetare i fyra länder är vi Nordens största företag inom kollektivtrafiken. Varje dag, året runt, väljer en miljon människor att resa mer hållbart med oss. Från norr till söder, i stadsmiljö och på landsbygden. Till nästa hållplats, eller hela vägen hem. Tillsammans med våra resenärer och uppdrags-givare är vi stora nog att göra skillnad, på riktigt. Från ett välkomnande bemötande och en bekväm bussresa, till ny smart teknik som bidrar till fler fossilfria resor. En unik möjlighet att skapa förändring.

Koncernen är verksam i Sverige, Norge, Danmark och Finland och omsatte 2020/2021 närmare 11 miljarder kronor. På den svenska och danska marknaden erbjuder Nobina även omsorgsresor under varumärkena Samtrans, Göteborgs Buss, Telepass respektive Ørslev. Nobina är börsnoterat på Nasdaq Stockholm. Tillsammans förflyttar vi samhället varje dag.

Mer information finns på: www.nobina.com

Ansökan

I denna rekryteringsprocess samarbetar kunden med Meritmind-Brightby Bemanning. För mera information är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Jenny Österberg  jenny.osterberg@meritmind.se. Intervjuer och urval kommer göras löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan.

Meritmind-Brightby Bemanning arbetar kompetensbaserat för att främja en objektiv och icke-diskriminerande rekrytering. Detta innebär bl.a. att du kommer att få göra arbetspsykologiska tester om du går vidare till intervju i denna process.

Tänk på detta innan du skickar in din ansökan (i enlighet med nya GDPR-lagstiftningen)

  • Din ansökan ska ej innehålla personuppgifter kring civilstatus, familjesituation/barn, etniskt ursprung, ålder, politiska åsikter, religiös eller filosofisk övertygelse, medlemskap i fackförening, hälsa eller sexuell läggning
  • Se till att namn och kontaktuppgifter finns med i ditt CV
  • Det är endast möjligt att bifoga ett dokument så lägg gärna CV och eventuellt personligt brev i samma fil
  • Din ansökan skickas när du valt fil och klickar på öppna

Välkommen med din ansökan!

Ansök till denna tjänst

Prenumerera på Lediga tjänster

Prenumerera på lediga tjänster. Du får då informationen direkt i inboxen.

Prenumerera