Lönecontroller till ISS Facility Services AB, Stockholm

Stockholm Heltid

Vill du arbeta med en ledande aktör inom servicebranschen med högkvalitativa tjänster? Nu söker vi en engagerad lönecontroller med ett starkt analytiskt sinne för att stärka upp vårt team i Stockholm och vi hoppas att just du kan vara vår nästa stjärna!

Som lönecontroller på ISS kommer du att ha en central roll i hanteringen av löner och personalkostnader. Du kommer ansvara för redovisning och uppföljning av dessa kostnader samt analysera olika ekonomiska aspekter som påverkar lönehanteringen. Dina arbetsuppgifter kommer inkludera att ha ett tajt samarbete med andra avdelningar och intressenter för att skapa en ökad förståelse för lönekostnader inom ISS verksamhet. Dessutom kommer du att vara delaktig i förbättringsarbete för att effektivisera och utveckla processer kopplade till redovisning och de finansiella flödena inom ISS.

Arbetsuppgifter och ansvarsområden:

  • Vara delaktig i månads- och årsbokslut samt månadsrapportering
  • Analysera bland annat företagets lönekostnader, sociala avgifter, pensioner samt presentera utfallsdata
  • Löpande uppdatera instruktioner och policys kopplade till lön och redovisningsområdet
  • Ta fram och analysera det som avviker mellan utfall och sociala påslag
  • Genomföra avstämningar av lönerelaterade konton


Kvalifikationer och erfarenhet:
För att lyckas i rollen tror vi att du har en akademisk examen eller liknande men framför allt erfarenhet och förståelse för redovisning och lön. Du bör ha mycket goda kommunikativa färdigheter samt behärskar svenska och engelska i både tal och skrift. Kunskaper inom Excel och MS Office är också viktiga, liksom förståelse för olika uppsättningar inom företaget på grund av de olika kollektivavtal som finns. Det är meriterande om du har kompetens inom Swedish GAAP/K3 och IFRS samt har vana av Navision och Power BI Navision.

Personliga egenskaper:
Vi söker dig som är analytisk som har god samarbetsförmåga och som även har förmåga att se lösningar framför eventuella problem. Vi tror att du är nyfiken, självgående och tar egna initiativ. För att trivas i rollen behöver du ha ett intresse för att följa upp, utreda och analysera siffror samt förmågan att snabbt se olika samband.

Placeringsort: Marievik, Stockholm

Vad erbjuder ISS dig?
Som en del av ISS kommer du att arbeta i en stimulerande och inkluderande miljö där vi värnar om att hjälpa och utveckla varandra. Vi erbjuder utbildningar och talangprogram för att främja din personliga utveckling. Hos oss värdesätter vi mångfald och inkludering, och vi tror på att ”People make places”. Våra gemensamma värderingar är kvalitet, ansvar, ärlighet, entreprenörskap och gemenskap, och det är viktigt att du delar vårt förhållningssätt och arbetssätt.


Om ISS Facility Services AB
Var 660:e person som går till arbetet i Sverige är en ISS-medarbetare och det är vi stolta över. Vi är ett av Sveriges och Nordens största tjänsteföretag samt har över 350 000 medarbetare världen över. Det är våra medarbetare som är kärnan i vår verksamhet och förutsättningen för att kunna leva upp till vårt syfte, Connecting people and places to make the world work better. På ISS Facility Services skapar vi platser och miljöer som bidrar till bättre prestationer och en enklare, mer effektiv och trivsam tillvaro – levererade med omtanke och hög kvalitet av engagerade medarbetare. Vill du också bli en del i vår globala organisation där ditt jobb verkligen gör skillnad? Läs mer på: http://www.se.issworld.com

Ansökan
I denna rekryteringsprocess samarbetar ISS Facility Services AB med Meritmind. För mer information är du välkommen att kontakta ansvariga rekryteringskonsulter på Meritmind, Ulrika Wallerman på 070-166 08 60 eller Charlotte Ekenstam på 073-637 01 89.

Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt. Se till att namn och kontaktuppgifter finns med i ditt CV. Det räcker att du bifogar ditt CV. Denna tjänst kan du söka så länge annonsen finns tillgänglig på vår hemsida.

Meritmind arbetar kompetensbaserat för att främja en objektiv och icke-diskriminerande rekryteringsprocess. Detta innebär bland annat att du kommer att få göra arbetspsykologiska tester om du går vidare till intervju i denna process och att du inte behöver skicka in ett personligt brev. Vid de flesta tillsättningar görs också en bakgrundskontroll.

Tänk på detta innan du skickar in din ansökan (i enlighet med GDPR-lagstiftningen)

  • Din ansökan ska ej innehålla personuppgifter kring civilstatus, familjesituation/barn, etniskt ursprung, ålder, politiska åsikter, religiös eller filosofisk övertygelse, medlemskap i fackförening, hälsa eller sexuell läggning.

Välkommen med din ansökan!

Ansök till denna tjänst

Prenumerera på Lediga tjänster

Prenumerera på lediga tjänster. Du får då informationen direkt i inboxen.

Prenumerera