Processutvecklare Finance, Göteborg

Göteborg Heltid

Har du ekonomibakgrund med erfarenhet av processutveckling och implementering av SAP S4 Hana? Det här är möjligheten för dig som vill arbeta som interimkonsult i en dynamisk internationell miljö.

Som processutvecklare har du ett nära samarbete med processägare och användare och är delaktig i implementeringen av SAP S4 Hana. Din uppgift är att effektivisera och standardisera ekonomiprocesserna och den finansiella rapporteringen enligt gällande regelverk. Det innebär att du driver och leder förändringen av arbetssätt för ekonomifunktionens olika avdelningar både lokalt och globalt. Du säkerställer att processer testas och godkänns av processägaren och andra relevanta team inom ekonomi såsom bl a redovisning och skatt.

Konsultuppdraget startar omgående och löper under ca 6 månader.

Huvudsakliga arbetsuppgifter som interim Processutvecklare Finance

  • Utveckling och effektivisering av ekonomiprocesser
  • Implementering och utbildning av SAP S4 Hana
  • UAT-planering
  • Dokumentation av ekonomiprocesserna
  • Sammanställer utbildningsmaterial och utbildar teamen

Kvalifikationer och erfarenhet:

Vi söker dig som har flerårig erfarenhet inom redovisning eller revision och har arbetat med projektledning och processutveckling av SAP S/4 Hana. Du är väl insatt i redovisningsregler och regelverken kring skatt, moms, IRFS och GAAP. Vidare har du en akademisk utbildning i ekonomi samt talar och skriver engelska obehindrat.

Personliga egenskaper:

Du är en kommunikativ lagspelare som motiveras av att leda och driva projekt framåt tillsammans med teamet. Du har förmågan att koordinera och stötta organisationen i implementeringsprojekt och proaktivt se över och utveckla finansiella processer.

Placeringsort:  Göteborg

I detta konsultuppdrag samarbetar kunden med Meritmind.

Meritmind är specialister på kvalificerade ekonomitjänster och datadriven styrning. Vi erbjuder tjänster inom förändringsledning, rekrytering, konsultlösningar och kompetensutveckling. Vi är ledande inom vår nisch och har förmodligen branschens största nätverk inom ekonomi. Varje år söker ca 18 000 kandidater jobb via oss. Vi är i dagsläget ca 370 anställda och omsätter ca en halv miljard.  Vår värderingsstyrda organisation kombinerar det kommersiella med omtanke. Läs mer på meritmind.se

Ansökan:

För mer information om konsultuppdraget är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef: Jenny Österberg på 0739-427480, jenny.osterberg@meritmind.se

Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt. Se till att namn och kontaktuppgifter finns med i ditt CV och det är endast möjligt att bifoga ett dokument.

Meritmind arbetar kompetensbaserat för att främja en objektiv och icke-diskriminerande konsultprocess.

Tänk på detta innan du skickar in din ansökan (i enlighet med GDPR-lagstiftningen)

Din ansökan ska ej innehålla personuppgifter kring civilstatus, familjesituation/barn, etniskt ursprung, ålder, politiska åsikter, religiös eller filosofisk övertygelse, medlemskap i fackförening, hälsa eller sexuell läggning.

Välkommen med din ansökan!

Tjänsten är tillsatt.