Redovisningsansvarig till Forever Living, Mölndal

Mölndal Heltid

Nu rekryterar vi en redovisningsansvarig. Det här är rollen för dig som är van att arbeta med hela redovisningsflödet och som motiveras av stort eget ansvar. Hos oss blir du en del av ett bolag där Glädje, Engagemang, Mod och Samarbete är betydelsefulla ledord.

Som redovisningsansvarig arbetar du operativt med löpande redovisning och bokslut för moderbolaget Forever Living Products Scandinavia AB. Det är en utåtriktad roll med nära samarbeten inom teamet och i organisationen, vilket även inkluderar internationella kontakter. Teamet består av fem personer, där alla hjälps åt och du rapporterar till Finance manager. Digitaliseringsresan är i full gång och här får du möjlighet att vara med och utveckla och effektivisera ekonomiprocessen.

 Huvudsakliga arbetsuppgifter som redovisningsansvarig

 • Löpande redovisning
 • Ansvarig för att upprätta månads- och årsbokslut
 • Ansvarig för årsredovisning samt inkomstdeklaration
 • Säkerställa korrekt hantering av skatter och avgifter för samtliga fyra länder (Sv, No, Da, Fi).
 • Ansvarig för redovisningsrutiner och att en god intern kontroll hålls.
 • Likviditets- och valutaplanering
 • Superuser för Dynamics 365 Business Central.
 • Delaktig i budgetarbetet
 • Delta i projekt
 • Kontakter med revisorer, banker och myndigheter

Du kommer att arbeta i en kultur som är mycket prestigelös och som beskrivs som tillåtande, inkluderande och generös.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är trygg med redovisningens alla delar och som arbetar självständigt med månads- och årsbokslut, årsredovisningar och inkomstdeklarationer. Du hanterar skatt och moms och det är meriterande om du även har kunskaper kring skatteregler i andra nordiska länder. Excel är ett självklart arbetsverktyg för dig och vi ser gärna att du har erfarenhet av effektiviseringsarbete och systemimplementation. Har du dessutom erfarenhet från Microsoft Nav/Dynamics 365 Business Central och Power BI är det meriterande. Du kommunicerar väl på svenska och engelska och har någon form av eftergymnasial utbildning inom ekonomi.

Som person är du prestigelös, noggrann, har ett strukturerat arbetssätt och tycker om problemlösning. Du arbetar självständig samtidigt som du trivs med att arbeta i ett team där du bidrar med din positiva energi. Du har förmågan att på ett pedagogiskt sätt förklara komplexa samband och delar gärna med dig av dina kunskaper. För att trivas hos oss känns det naturligt för dig att stå bakom Forever Livings värdeord; Glädje, Engagemang, Mod och Samarbete.

Om Forever Living

Företaget startades för drygt 40 år sedan av den amerikanske eldsjälen Rex Maughan och kom till Skandinavien 20 år senare. Forever Living Products har idag verksamhet i drygt 160 länder och är ett av Skandinaviens största direkthandelsföretag inom hälso- och hudvårdsprodukter. Från kontoret i Mölndal stödjer de sina återförsäljare i Sverige, Norge, Finland och Danmark.

Läs gärna mer här: https://www.foreverliving.se/

 

Ansökan

I den här rekryteringen samarbetar Forever Living med Meritmind. För mer information är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Eva Tiitso 0765-112910. Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt.

Meritmind arbetar kompetensbaserat för att främja en objektiv och icke-diskriminerande rekrytering. Detta innebär bl.a. att du kommer att få göra arbetspsykologiska tester om du går vidare till intervju i denna process.

Tänk på detta innan du skickar in din ansökan (i enlighet med nya GDPR-lagstiftningen)

 • Din ansökan ska ej innehålla personuppgifter kring civilstatus, familjesituation/barn, etniskt ursprung, ålder, politiska åsikter, religiös eller filosofisk övertygelse, medlemskap i fackförening, hälsa eller sexuell läggning
 • Se till att namn och kontaktuppgifter finns med i ditt CV
 • Det är endast möjligt att bifoga ett dokument så lägg gärna CV och eventuellt personligt brev i samma fil
 • Din ansökan skickas när du valt fil och klickar på öppna

Välkommen med din ansökan!

Tjänsten är tillsatt.