Redovisningschef till Meritmind interim, Stockholm

Stockholm Heltid
Är du redovisningschef har du hamnat i rätt annons!  Vill du utvecklas genom att se nya spännande branscher och företag genom rollen som konsult hos oss?

Som anställd redovisningschef erbjuder vi dig en trygg anställning samtidigt som du ges möjlighet till variation och utmaning genom nya uppdrag i olika typer av verksamheter. Våra uppdrag sträcker sig ofta över längre perioder, vilket gör att du får den tid som krävs för att göra en skillnad i verksamheten och bidra till våra kunders framgång. Våra kunder är medelstora till stora företag med välkända varumärken och många av dem är börsnoterade och ingår i internationella koncerner.

Kvalifikationer och erfarenhet
Vi söker dig som är civilekonom eller motsvarande med minst fem års erfarenhet av rollen som redovisningschef. Du har exempelvis arbetat med bokslut, redovisningsfrågor, årsredovisning, budget, resultatuppföljning, analys, rapportering. Du behöver också ha en god förmåga att kommunicera på svenska och engelska i tal och skrift. Det är även meriterande att ha arbetat med IFRS och internationella bolag.

Personliga egenskaper
För att trivas i rollen som redovisningschef hos Meritmind, interim stimuleras du av att möta nya människor och miljöer. Som person är du flexibel, lösningsorienterad och engagerad. Vi ser gärna att du är en person som trivs med teamarbete och vill vara med och skapa värde samt bidra till våra kunders lönsamhet och tillväxt.

Placeringsort: Stockholm

 Som anställd konsult erbjuder vi dig följande:

  • En trygg tillsvidareanställning med fast lön både på och mellan uppdrag
  • Kollektivavtal
  • 30 dagars semester
  • Generöst friskvårdsbidrag
  • Kompetensutveckling
  • Förmåner via Benify
  • Sociala aktiviteter i form av frukostar, konferenser, kick-offer osv.
  • En sund och bra företagskultur
Varför jobba på Meritmind?

Vår mission är att hjälpa företag och människor till framgång. Meritmind är marknadsledande inom vår nisch och har förmodligen branschens största nätverk av ekonomer. Vi är i dagsläget ca 370
anställda och omsätter ca en halv miljard. I dagsläget är vi verksamma på sex orter i Sverige, Stockholm, Göteborg, Malmö, Jönköping, Västerås och Linköping. Vår värderingsstyrda organisation kombinerar det kommersiella med omtanke. Läs mer här.

Ansökan

För mer information om tjänsten kontakta Linda Rybring eller Mia Pelka på linda.rybring@meritmind.se, 070-3361300, mia.pelka@meritmind.se, 073-5628473.

Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt. Se till att namn och kontaktuppgifter finns med i ditt CV. Det är endast möjligt att bifoga ett dokument så lägg CV och eventuellt personligt brev i samma fil.

Meritmind arbetar kompetensbaserat för att främja en objektiv och icke-diskriminerande konsultprocess. Detta innebär bland annat att du kommer att få göra arbetspsykologiska tester om du går vidare till intervju i denna process.

Tänk på detta innan du skickar in din ansökan (i enlighet med GDPR-lagstiftningen).

  • Din ansökan ska ej innehålla personuppgifter kring civilstatus, familjesituation/barn, etniskt ursprung, ålder, politiska åsikter, religiös eller filosofisk övertygelse, medlemskap i fackförening, hälsa eller sexuell läggning.

Välkommen med din ansökan!

Tjänsten är tillsatt.

Prenumerera på Lediga tjänster

Prenumerera på lediga tjänster. Du får då informationen direkt i inboxen.

Prenumerera