Redovisningsekonom sökes!

Stockholm Heltid

Nu söker vi för kunds räkning en erfaren redovisningsekonom till ett längre uppdrag!

Huvudansvar och arbetsuppgifter

Kunden söker nu en redovisningsekonom, i synnerhet med kunskaper i Visma.net för att avlasta på ekonomiavdelningen med diverse ekonomirelaterade arbetsuppgifter.

Arbetsuppgifterna kommer att innefatta all löpande bokföring inkl, mellanhavanden, periodiseringar, upplupna kostnader och intäkter, avstämningar, deklarationer, skatt, moms, bank, kassa samt kund- och leverantörsreskontra och bokslut.

Din profil

Kvalificerad redovisningsekonom med 3-4 års yrkeserfarenhet i en liknande roll
Goda kunskaper i Visma. net
Goda IT-kunskaper (Excel) krävs.

Som person är du proaktiv, teamorienterad och uthållig. För att trivas hos kunden bör du vara driven och lösningsfokuserad. Du har lätt för att kommunicera och förklara på ett tydligt sätt och är prestigelös och trivs i en koordinerande roll där det ställs krav på struktur. Du arbetar även flexibelt och är en team-människa som sprider härlig energi omkring dig. Du välkomnar förändring och gillar när det är högt tempo på arbetsplatsen och uppskattar varierande arbetsuppgifter samt är prestigelös i ditt arbetssätt, och är inte rädd för att hjälpa till där det behövs.

 

Tillsättning: omgående

Varaktighet: 6 månader med chans till förlängning

Placering: Centrala Stockholm

Som redovisningsekonom kommer du att vara anställd som konsult på Brightby AB. Du erbjuds en provanställning om 6 månader för att sedan få erbjudande om en tillsvidareanställning som ambulerande ekonomikonsult om allt känns bra för samtliga parter

Brightby Bemanning är Meritminds erbjudande av högkvalitativa bemanningstjänster inom ekonomi, bank, finans och försäkring. Meritmind är specialister på kvalificerade ekonomitjänster och datadriven styrning. Vi är ledande inom vår nisch och har förmodligen branschens största nätverk av ekonomer. Varje år söker ca 18 000 kandidater jobb via oss. Vi är i dagsläget 370 anställda, omsätter en halv miljard och är verksamma i Sverige. Vår värderingsstyrda organisation kombinerar det kommersiella med omtanke. Läs mer på meritmind.se.

Vi erbjuder ett stort utbud av utbildningar och seminarium samt föreläsningar och konsultträffar. Utöver detta har du som konsult tillgång till ett digitalt utbildningsverktyg för att effektivisera din vardag och få kompetensutveckling på ett enkelt och snabbt sätt. Allt för att du ska få möjlighet att kompetensutvecklas och trivas i din roll som konsult.
Som konsult på Brightby Bemanning har du en trygg anställning som omfattas av kollektivavtal. Självklart har vi också förmåner som försäkringar, friskvårdsbidrag, företagshälsovård och tillgång till förmånsportalen Benify

För mer information är du välkommen att kontakta Carolina Löfgren på carolina.lofgren@meritmind.se, alt 0703-676703.
Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt. Denna tjänst kan du söka så länge annonsen finns tillgänglig på vår hemsida.

Brightby Bemanning arbetar kompetensbaserat för att främja en objektiv och icke-diskriminerande rekrytering. Detta innebär bl.a. att du kommer att få göra arbetspsykologiska tester om du går vidare till intervju i denna process.

Tänk på detta innan du skickar in din ansökan (i enlighet GDPR-lagstiftningen)

  • Din ansökan ska ej innehålla personuppgifter kring civil-status, familjesituation/barn, etniskt ursprung, politiska åsikter, religiös eller filosofisk övertygelse, medlemskap i fackförening, hälsa eller sexuell läggning
  • Se till att namn och kontaktuppgifter står med på ditt CV
  • Det är endast möjligt att bifoga ett dokument, lägg gärna CV och eventuellt personligt brev i samma fil
  • Din ansökan skickas när du valt fil och klickar på öppna.

Tjänsten är tillsatt.

Prenumerera på Lediga tjänster

Prenumerera på lediga tjänster. Du får då informationen direkt i inboxen.

Prenumerera