Redovisningsekonom till internationella Cellnex, Stockholm

Stockholm Heltid

Äntligen! Nu rekryterar Meritmind för kund Cellnex ’s räkning en redovisningsekonom.
Har du några års erfarenhet inom yrket, är självgående, initiativtagande och nytänkande samt har en god kommunikativ förmåga och vill vara verksam mitt i det internationella finansiella informationsflödet? Läs då vidare, du kan vara just den vi söker!

Som redovisningsekonom på Cellnex kommer du arbeta nära med, och rapportera till, redovisningschef. Dina arbetsuppgifter kommer vara av bred karaktär och innefatta hela ekonomikedjan där du även har en central roll i att samarbeta med kollegor internationellt, inte minst i Spanien – Barcelona. Du kommer bli en del av ett glatt kontor med 25 anställda, alla med sina respektive ansvarsområde men där det finns en stark gemenskap och där ni tillsammans jobbar för att stärka bolagets fortsatta resa.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

 • Löpande redovisning och bokföring
 • Fakturering
 • Delar av kund- och leverantörsreskontra samt fakturering. Extern redovisningsbyrå hanterar större delen av detta jobb.
 • Följa upp och kravställa extern redovisningsbyrå
 • Behjälplig vid månad, kvartals- och årsbokslut, med fokus på betalningar, moms och balansräkningsavstämningar.
 • Kontoavstämningar
 • Påminnelsehantering
 • Proaktivt ta ägarskap att förbättra processer och arbetsflöden
 • Hantera ”ad-hoc”uppgifter inom ekonomi.

Vi söker dig som:

 • Har relevant högskola /universitetsutbildning i botten med några års erfarenhet av kvalificerat redovisningsarbete
 • Har en god förståelse för ekonomiprocesser, flöden och konton.
 • Erhållit god systemvana och hanterar Excel väl.
 • Meriterande om du tidigare arbetat i SAP.
 • Talar och skriver såväl svenska som engelska obehindrat.

För att lyckas och trivas i rollen är du:
Genuint intresserad av ekonomiprocesser samt redovisning. Du är nyfiken och du förmår att ta ansvar för dina arbetsuppgifter och driva processer vidare mot mål. Analys och struktur är givna komponenter i ditt arbetssätt där du arbetar effektivt utan att tumma på kvalitén.
Som en sann lagspelare är du ödmjuk och prestigelös samt har en lätt för att kommunicera med såväl kollegor som externa kontakter. I ett växande bolag använder du din nyfikenhet för att tänka nytt och förbättra nuvarande rutiner och processer.

Anställningen inleds med en provanställning och är på heltid med start så snart som möjligt eller efter överenskommelse. Cellnex med kontor i Solna Strand, erbjuder möjlighet för sina anställda att jobba hemma två dagar i veckan och har flera generösa förmåner.

Om Cellnex
Cellnex Sweden (On Tower Sweden) är ett oberoende tornföretag och en del av Cellnex Telecom, Europas ledande operatör av trådlös kommunikation, med huvudkontor i Spanien och verksamhet i 12 europeiska länder. Företaget erbjuder över 3000 olika torn, master och installationer på byggnader och tak för inhysning av utrustning för trådlös kommunikation för telekom- och fiberoperatörer samt inomhuslösningar.

Ansökan
För mer information är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Elma Hadziefendic på elma.hadziefendic@meritmind.se  eller rekryteringskonsult Linda Rybring på linda.rybring@meritmind.se Intervjuer och urval kommer att ske löpande, skicka gärna din ansökan så snart som möjligt.
OBS! CV SKICKAS IN PÅ ENGELSKA

Se till att namn och kontaktuppgifter finns med i ditt CV. Det är endast möjligt att bifoga ett dokument. Meritmind arbetar kompetensbaserat för att främja en objektiv och icke-diskriminerande konsultprocess. Detta innebär bland annat att du kommer att få göra arbetspsykologiska tester om du går vidare till intervju i denna process och att du inte behöver skicka in ett personligt brev.

Tänk på detta innan du skickar in din ansökan (i enlighet med GDPR-lagstiftningen). Din ansökan ska ej innehålla personuppgifter kring civilstatus, familjesituation/barn, etniskt ursprung, ålder, politiska åsikter, religiös eller filosofisk övertygelse, medlemskap i fackförening, hälsa eller sexuell läggning.

Välkommen med din ansökan!

Tjänsten är tillsatt.

Prenumerera på Lediga tjänster

Prenumerera på lediga tjänster. Du får då informationen direkt i inboxen.

Prenumerera