Redovisningsekonom till Meritmind, Göteborg

Göteborg Heltid

Arbetar du idag som redovisningsekonom men saknar variation och utveckling i din nuvarande roll? Hos oss erbjuds du möjligheten att ta dig an spännande interimsuppdrag hos attraktiva kundföretag, allt från stora börsnoterade koncerner till mindre bolag.

Om du vill utvecklas vidare inom redovisnings och är nyfiken på rollen som ekonomikonsult på Meritmind vill vi gärna komma i kontakt med dig!

Placering: Göteborg med omnejd

Kvalifikationer och personliga egenskaper

Vi söker dig som har eftergymnasial utbildning inom ekonomi samt flerårig arbetslivserfarenhet inom redovisning. Du har arbetat brett i dina tidigare roller, med allt från löpande bokföring, avstämningar, skatt, momsdeklarationer och bokslut. Har du dessutom erfarenhet från internationella bolag är det starkt meriterande. Vi ser också att du som söker är bekväm med att arbeta i olika affärssystem och kommunicerar obehindrat på både svenska och engelska, i tal och skrift.

I konsultrollen lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper. För att trivas och vara framgångsrik i rollen är du nyfiken och stimuleras av förändring. Ditt arbetssätt präglas av struktur och noggrannhet samtidigt som du har en förmåga att effektivt prioritera om när det behövs. Du är ödmjuk och det faller sig naturligt för dig att kommunicera och samarbeta med olika typ av människor.

Om rollen som ekonomikonsult

Som ekonomikonsult hos oss erbjuds du varierande och utvecklande uppdrag i olika branscher, allt för att skapa ett brett CV. För att lyckas och trivas som konsult har du en stark drivkraft och ett gott självledarskap. Du är duktig på att samarbeta och vill utvecklas i din yrkesroll.

Vi vill gärna att vår relation blir långvarig och tillsammans med våra erfarna och duktiga konsultchefer ser vi till att hitta uppdragen som passar bäst just för dig. Du och din konsultchef håller nära kontakt under uppdragen, ser till att du trivs och hjälper dig hela tiden till nästa steg i din karriär.

Vi träffas ofta för att umgås och dela erfarenheter med varandra. Du blir en del av ett starkt nätverk och ett välrenommerat varumärke. Dessutom har vi väldigt roligt tillsammans när vi ses!

Vad erbjuder vi dig?

Konsultrollen erbjuder dig stimulerande arbetsuppgifter där du får möjlighet att se olika typer av branscher och ekonomiavdelningar i mindre, medelstora och stora bolag och därmed utveckla din kompetens ytterligare.

Vi erbjuder ett stort utbud av utbildningar och seminarium samt föreläsningar och konsultträffar. Utöver detta har du som konsult tillgång till ett digitalt utbildningsverktyg för att effektivisera din vardag och få kompetensutveckling på ett enkelt och snabbt sätt. Allt för att du ska få möjlighet att kompetensutvecklas och trivas i din roll som konsult.

Som konsult har du en trygg anställning som omfattas av kollektivavtal. Självklart har vi också förmåner som försäkringar, friskvårdsbidrag, företagshälsovård och tillgång till förmånsportalen Benify.

Om Meritmind

Meritmind är specialister på kvalificerade ekonomitjänster och datadriven styrning. Vi har ett starkt varumärke, är marknadsledande inom vår nisch och erbjuder tjänster inom förändringsledning, rekrytering, konsultlösningar och kompetensutveckling. Meritmind grundades år 2000, har ca 370 anställda, omsätter ca en halv miljard och finns i Stockholm, Uppsala, Göteborg, Malmö, Västerås, Linköping och Jönköping. Läs mer på meritmind.se

Ansökan

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta konsultchef Olivia Engberg på 0765-112925, olivia.engberg@meritmind.se eller konsultchef Jenny Österberg på 0739-427480, jenny.osterberg@meritmind.se

Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt. Se till att namn och kontaktuppgifter finns med i ditt CV. Det är endast möjligt att bifoga ett dokument.

Meritmind arbetar kompetensbaserat för att främja en objektiv och icke-diskriminerande konsultprocess. Detta innebär bland annat att du kommer att få göra arbetspsykologiska tester om du går vidare till intervju i denna process.

Tänk på detta innan du skickar in din ansökan (i enlighet med GDPR-lagstiftningen)
• Din ansökan ska ej innehålla personuppgifter kring civilstatus, familjesituation/barn, etniskt ursprung, ålder, politiska åsikter, religiös eller filosofisk övertygelse, medlemskap i fackförening, hälsa eller sexuell läggning.

Välkommen med din ansökan!

Ansök till denna tjänst